Adgangskontrol

Hos HV Låseteknik er vi specialister indenfor adgangskontrol, også kaldet ADK.

Elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt, hurtigt og sikkert at kontrollere, hvem der må komme ind i en bygning eller et lokale. Det letter også administrationen, da man let kan slette nøgler, der er blevet væk eller nøgler, der ikke længere skal have adgang.

Hos HV Låseteknik er vi specialister indenfor adgangskontrol, som ofte går under forkortelsen ADK.

ILOQ

Det miljørigtige valg et system der generere sin egen strøm

ABUS wAppLoxx

Ideel løsning fra små til mellemstore lokaler og private.

ID-DOOR

Låste døre kan nemt åbnes af både personale og kunder ved hjælp af NemID og MitID. Det er en helt ny form for adgangskontrol som er særlig interessant steder hvor der ikke er megen trafik og større bygninger med mindre bemanding. Kan bruges på alle døre Løsningen kan brugs på alle slags døre. Hvad enten […]

Salto adgangskontrol

Salto er et innovativt adgangskontrolsystem med mange muligherder

Smartair

SmartAir er nem adgangskontrol uden lednings installation, kan tilpasses ind i alle erhverv.

Arx adgangskontrol

Designet til større virksomheder og institutioner,

RUKO Cliq remote

CLIQ nøglen har en indbygget lyd­ og lysfunktion, der giver signaler til brugeren.

Online support

Få support til din adgangskontrol.

ADK kræver rådgivning

Vi har et bredt udvalg indenfor elektronisk adgangskontrol. På den måde er det altid muligt at skræddersy den bedst mulige løsning til vores kunder. Vi forhandler kun de bedste systemer på markedet, men der er ikke én løsning, der er den bedste for alle, da kravene til og anvendelsen af adgangskontrolsystemet er forskellige fra kunde til kunde. Derfor er det vigtigt at få professionel rådgivning om hvilken løsning, der er den bedste for netop dig og hvilke anvendelsesmuligheder, de forskellige systemer har. HV Låseteknik kommer gerne ud og besigtiger jeres virksomhed eller ejendom og vejleder om hvilket af vores produkter, der bedst muligt kan løse jeres behov.

Her på siden finder du links og mere dybdegående information om de forskellige ADK-systemer, vi oftest forhandler.

Hos HV Låseteknik har vi mange års erfaring, og det gør os til den bedste samarbejdspartner, du kan få. Vi forstår og lytter til dine behov og derfra finder vi det produkt, der bedst matcher dine behov. Alt vores personale er efteruddannet på certificerede kurser eks. Smartair, Salto, Iloq osv.

Certificeret ARX adgangskontrol
Certificeret Smartair adk Installatør
Certificeret Cliq remote
Certificeret RX Web

Adgangskontrolsystemer også for private

Adgangskontrolsystemer er ofte tiltænkt større bygninger, hvor mange forskellige personer skal have adgang og måske adgangstilladelse på flere niveauer. Det er dog også muligt at få et elektronisk adgangssystem sat op i private hjem. Det kan være, du arbejder fra et hjemmekontor og har brug for et ekstra niveau af adgangsmuligheder. Det kan også være, at du ser fordelene i den nemme adgangskontrol med brik. Måske udlejer du ofte via AirBnB eller andre udlejningsselskaber og har derfor brug for nemt at kunne tildele andre personer adgang til din bolig.

Vi kan hjælpe private med at sætte den type adgangskontrol op, som passer til deres hjem. Kontakt os for at høre om mulighederne – der er flere, end man måske skulle tro.  

Offline adgangskontrol

Mange elektroniske adgangssystemer er offline – det vil sige, at du kan styre dem med nøglebrikken. Det er dog også muligt at benytte den helt ”gammeldags” måde med en lås på døren, hvor du taster en kode for at kunne åbne døren. Det giver en lille ekstra grad af sikkerhed, da den ikke vil kunne hackes eksternt fra.

Det bliver også betegnet som et ”stand-alone-system”, da koden er direkte kodet ind i brik/kortlæseren.

Dørenes låse styres ikke fra et netværk, men er programmeret og opsat lokalt. Det er dog stadig muligt at koble dem på et system med flere døre.

Her kan du læse mere om nøglebriksystemer.

Online adgangskontrol

Den mest udbredte metode i et adgangskontrolsystem i dag er at køre det online. Det er sat op i et stort netværk, hvor du kan sidde et centralt sted og styre alle døre. Du behøver ikke sidde i samme bygning, men kan sagtens styre de elektroniske døre på tværs af hele landet.

Det har en lang række fordele at være online, da administrationen af dørene bliver væsentlig hurtigere, og du har nemmere ved at inddele niveauer af adgang til personer.

Prisen på online adgangskontrol er derfor også højere end offline, da der er flere systemer involveret og mere software, der passer tilpasses den enkelte løsning.

Det er dog svært at sætte en generel pris på adgangskontrolsystemer, da ingen løsninger er ens. Det er også derfor, vi taler med dig om dine behov, inden vi giver en pris på adgangskontrol.

Typer af ADK anlæg

Vi arbejder med et bredt udsnit af de forskellige løsninger af adgangskontrol, der er på markedet. De førende er Ruko, som er vi certificerede partnere hos – og vores personale er blevet efteruddannet hos Ruko i deres systemer.

Hvad du skal vælge, kommer dog an på dine specifikke behov. Løsninger som SMARTair, ARX, Salto eller iLOQ har hver deres fordele, når det kommer til adgangskontrolsystemer. For eksempel behøver vi ikke trække ledninger med SMARTair, hvorimod ARX har indbygget tyverialarm, som i mange tilfælde er en stor fordel. CLIQ remote giver dig mulighed for at give adgang til andre via internettet. Det er som nævnt tidligere en stor fordel, hvis du jævnligt lejer din lejlighed ud via AirBnB.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er adgangskontrol?

Adgangskontrol er en elektronisk styring af adgange til et lokale, eller en bygning. Nøglen er typisk et kort, eller en brik med en chip i.

Hvad er fordelene ved adgangskontrol?

Adgangskontrol gør det nemt at kontrollere adgange til et specifikt lokale. Det øger sikkerheden og gør administrationen nemmere.

Hvilke typer af adgangskontrol er der?

Der findes mange gode løsninger inden for adgangskontrol. Alt efter hvad dit behov er, findes der SMARTair, ARX, Salto, Cliq Remote eller Iloq. Alle løsninger har hver sin fordel.

Hvorfor hedder det ADK?

ADK bruges ofte og er en forkortelse for adgangskontrol

Ring 70 20 87 97 - klik her!