Adgangskontrol

Hos HV Låseteknik er vi specialister indenfor adgangskontrol, også kaldet ADK.

Elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt, hurtigt og sikkert at kontrollere hvem der må komme ind. Det letter også administrationen, da man let kan slette nøgler der er blevet væk eller nøgler ikke længere skal have adgang.

ILOQ

Det miljørigtige valg et system der generere sin egen strøm

ABUS wAppLoxx

Ideel løsning fra små til mellemstore lokaler og private.

Salto adgangskontrol

Salto er et innovativt adgangskontrolsystem med mange muligherder

Smartair

SmartAir er nem adgangskontrol uden lednings installation, kan tilpasses ind i alle erhverv.

Arx adgangskontrol

Designet til større virksomheder og institutioner,

RUKO Cliq remote

CLIQ nøglen har en indbygget lyd­ og lysfunktion, der giver signaler til brugeren.

Online support

Få support til din adgangskontrol.

ADK kræver rådgivning

Vi har et bredt udvalg indefor elektronisk adgangskontrol, så det er altid muligt at skræddersy den bedst mulige løsning til vores kunder. Vi forhandler kun de bedste  systemer på markedet, men det er varierende hvilket produkt, der er den bedste løsning, da kravene og anvendelsen af adgangskontrolsystemet er forskellige fra kunde til kunde. Det er vigtigt at få proffesionel rådgivning om hvilken løsning der er den bedste og hvilke anvendelsesmuligheder de forskellige systemer har. HV Låseteknik kommer gerne ud og besigtiger jeres virksomhed eller ejendom og vejleder om hvilket produkt der bedst muligt kan løse jeres behov.

Her på siden finder du links og mere dydegående information, om de forskellige ADK systemer vi oftest forhandler.

Grundet HV Låsetekniks mange års erfaring med ADK er vi den bedste samarbejdspartner du kan få.
Vi forstår og lytter til dine behov og derfra finder vi det produkt der bedst matcher dine behov.
Alt voers personale er efteruddannet på certificeret kurser eks Smartair, Salto, Iloq osv

Certificeret ARX adgangskontrol
Certificeret Smartair adk Installatør
Certificeret Cliq remote
Certificeret RX Web

Adgangskontrolsystemer også for private

Adgangskontrolsystemer er ofte tiltænkt større bygninger, hvor mange forskellige personer skal have adgang – og måske adgangstilladelse på flere niveauer. Det er dog også mulig at få et elektronisk adgangssystem sat op i private hjem. Det kan være du kører et hjemmekontor og har brug for et ekstra niveau af adgang. Det kan også være, at du ser fordelene i den nemme adgangskontrol med brik. Du lejer måske ud via AirBnB eller andre udlejningsselskaber – og derfor har brug for nemt at kunne tildele andre personer adgang til din bolig eller lejlighed.

Vi kan være behjælpelige for private at sætte det adgangskontrolsystem op, som passer ind i dit behov. Kontakt os for at høre om mulighederne – for de er faktisk mange.

Offline adgangskontrol

De fleste nye elektroniske adgangssystemer er offline – det vil sige du kan styre dem vi nøglebrikken. Det er dog også muligt, at lave den helt ”gammeldags” måde med en lås på døren hvor du taster en kode for at kunne åbne døren. Det giver en lille ekstra grad af sikkerhed, da den ikke vil kunne hackes eksternt fra.

Det bliver også betegnet som et ”stand-alone-system”, da koden er direkte kodet ind i brik/kortlæseren.

Dørenes låse styres ikke fra et netværk, men programmeret og opsat lokalt. Det er dog stadig muligt at koble dem på et system med flere døre.

Online adgangskontrol

Den mest udbredte metode i et adgangskontrolsystem i dag er at køre det online. Det er sat op i et stort netværk, hvor du kan sidde et centralt sted og styre alle døre. Du behøver ikke sidde i samme bygning, men kan sagtens styre de elektroniske døre på tværs af landet.

Det har en lang række fordele at være online, da administrationen af dørene bliver væsentlig hurtigere og du har nemmere ved at inddele niveauer af adgang til personer.

Prisen på online er selvfølgelig også højere end offline, da der er flere systemer involveret og software der passer til de enkelte løsning.

Det er dog svært at sætte en pris på adgangskontrolsystemer, da ingen løsninger er ens. Det er også derfor vi taler med dig om dit behov inden vi giver en pris på adgangskontrol.

Typer af ADK anlæg

Vi arbejder med et bredt udsnit af de forskellige løsninger af adgangskontrol der er på markedet. De førende er Ruko, som er vi certificerede partnere hos – og vores personale er blevet efteruddannet hos Ruko i deres systemer.

Det kommer dog an på dit behov, om du skal bruge SMARTair, ARX, Salto eller iLOQ. De har hver deres fordele når det kommer til adgangskontrolsystemer. For eksempel behøver vi ikke trække ledninger med SMARTair. ARX har indbygget tyverialarm, som i mange tilfælde er en stor fordel. CLIQ remote giver dig mulighed for via internettet og give adgang til andre. Det er som nævnt tidligere en stor fordel, hvis du jævnligt lejer din lejlighed ud via AirBnB.

Ring 70 20 87 97 - klik her!