HV Låseteknik har døgnvagt og vores låsesmede rykker ud til akutte opgaver som omstilling af låse, oplukning og omkodning. Derudover leverer og monterer vi alt i låse, låsesystemer og indenfor adgangskontrol.

HV Låseteknik har Døgnvagt på 70 20 87 97

Hvis du ønsker hurtig og professionel hjælp, når du har brug for en låsesmed, så ring til HV Låseteknik. Vi har døgnvagt og hjælper ved akutte opgaver hele døgnet. Hvis der har været forsøg på indbrud, kommer vi og reparerer låsen eller monterer en ny lås hvis den gamle ikke kan laves. Hvis du har tabt eller glemt dine nøgler, eller smækket dig ude af bilen, kan vi dirke låsen op og eventuelt omstille låsen så fremmede ikke kan komme ind. Som låsesmed på Amager servicerer vi mange forskellige typer kunder, alt lige fra store erhvervskunder til små boligejendomme og så hjælper vi også private hustande med diverse låseservice. Vores låsesmede kører på hele Amager og kan som oftest være fremme på stedet indenfor en halv time.

Trykhed hvis du mangler en låsesmed på Amager

Vi kører som låsesmed på hele øen, lige fra Amager Strandpark til Dragør. HV Låseteknik arbejder på at hindre indbrud hos både private og virksomheder- din sikkerhed er vores forretning. I København og på Amager bliver tyvene bliver mere og mere udspekulerede og låsene bliver mere og mere avancerede, derfor er vi et rigtigt godt valg. Som Låsesmed  holder vi os opdateret indenfor branchen og gør vi en dyd ud af at bruge de nyeste, bedste og mest effektive produkter.

Hvornår skal låsen udskiftes?

For at forebygge uvedkommende besøg er det nogle gange nok bare lave en omkodning af låsen, ved at udskifte stifterne i cylinderen. Andre gange vil det være nødvendigt at udskifte hele låsen til et mere sikkert niveau. læs mere på test din nøgle. Efter indbrud kan reparation af låsen være nok for at sikre at den kører optimalt igen, men andre gange vil det være nødvendigt at udskifte hele låsen. Du behøver ikke altid at udskifte dine låse hvis du har købt ny bolig, det kan også være nok at omstille dem, hvis de ikke er så gamle at det ikke er muligt enten at omkode eller skifte cylinderen . Om låsen skal udskiftes eller om en omkodning eller en ny cylinder er nok, kan altså afhænge af mange forskellige ting. Du er velkommen til at ringe og få en snak om dine låse og om den sikkerhed du har er tilstrækkelig.

Kontakt en låsesmed

Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak med en låsesmed hvis du har brug for vejledning, i de fleste tilfælde kan vi hjælpe over telefonen og andre gange er vi nødt til at komme ud og se på opgaven. Vi kommer gerne en tur til Amager, men du er også velkommen til at besøge vores butik på Valby Langgade 192. Om det er en lille eller en stor opgave er du garanteret professionelt låsesmedearbejde, af HV låsetekniks servicemindede og erfarne låsesmede.

Ring til en låsesmede på Døgnvagt tlf: 70 20 87 97 og så rykker vi en tur til Amager.