Udskiftning af låse

Hos HV Låseteknik har vi 20 års erfaring med udskiftning af alle typer låse. Vi er autoriserede låsesmede og udskifter låse i både private hjem og i virksomheder. Vi har 24 timers service i hele Storkøbenhavn og kan altså hjælpe dig med udskiftning af alle slags låse HELE døgnet.

Ring til os på 70208797 eller skriv til os på kontakt@hvlt.dk

Uanset om det er hasteopgave, som fx når du har fået låst dig ude, eller har en dør, der er gået i baglås, og skal have udskiftet en lås med det samme, om du har en større opgave med udskiftning af låsesystem, eller blot har brug for råd og vejledning, kan vi hjælpe dig.

Du kan altid fange os på telefonen eller på mail. Vi tilbyder også gerne et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvis du står med en opgave, som du gerne vil have et konkret tilbud på, før du bestemmer dig.

Vi kan hjælpe med udskiftning af alle dine låse, uanset om det er til hoveddøren i din villa, opgangsdøren, døren til din lejlighed, til sommerhuset eller til postkassen. Vi kan også hjælpe med udskiftning af låse til alle typer erhverv, både kontorbygninger, lagerhaller mv.

Er det bare en eller flere nye nøgler til eksisterende låsesystemer, klarer vi også nemt det.

Udover vores udkørende team af dygtige låsesmede, har vi også en fysisk butik i Valby, hvor du altid har mulighed for at besøge os og få en snak om løsninger, få kopieret nøgler, og købe nye låse og låsetilbehør. Butikken har åbent alle hverdage i almindelig kontortid.

Hvornår skal min lås udskiftes?

Mange er tvivl om, hvornår det er en god idé at få udskiftet sine låse.

Det er naturligvis oplagt, og som regel nødvendigt, når man har fået smækket sig ude fra sit hjem eller sin arbejdsplads, eller hvis en dør til et lokale er gået i baglås.

I mange tilfælde er det dog en god idé at få udskiftet en del af sine låse, eller måske dem alle, inden uheldet er ude. Fx er en lås, der er gået i baglås ofte en slidt lås, der burde have været skiftet i tide. En del indbrud kan undgås med det rette låsesystem. Har du en gammel lås i din dør, er det, som udgangspunkt, altid en god idé at få udskiftet låsen hurtigst muligt.

Det er ikke altid nødvendigt at få skiftet hele låsen, i nogle tilfælde kan det være lige så sikkert at få omkodet låsen. Hvad der er gældende i den enkelte sag, tager vores erfarne låsesmede stilling til, når de har den nødvendige indsigt i sagen. Du kan dog altid være sikker på, at vi finder den løsning, der er bedst for dig, både i forhold til sikkerhed og økonomi, samt hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig lige nu og på længere sigt.

Ring til os nu på 70208798, hvis du vil vide om, det er tid til at få udskiftet din lås.

Udskiftning af lås i hoveddør

Låsen i din hoveddør, og i dine andre yderdøre, er de låse, der er absolut vigtigst, når det kommer til din og din boligs sikkerhed. Både din og dine ejendeles umiddelbare sikkerhed, men også den, der afhænger af en eventuel erstatning fra dit forsikringsselskab, hvis uheldet skulle være ude.

Vi kan udskifte alle typer og mærker låsesystemer, men vi anbefaler primært Ruko låsesystemer, når der skal isættes nye låse. Ruko låse er nogle af de mest kendte og gennemtestede låsesystemer på markedet, og de leverer låse i ekstrem høj kvalitet baseret på sidste nye teknologi. Vi er et guld certificeret Ruko center og ved alt om Rukos låse.

Når du skal udskifte låsen i din hoveddør og dine yderdøre, bør du altid vælge låse, der er dirke- og boresikrede. En dør med en boresikker lås er meget besværlig for en indbrudstyv at bryde op.

Vi anbefaler dig at have 2 låse på din yderdør, da dette besværliggør et eventuelt indbrud og kan være en afgørende faktor for, om en indbrudstyv vælger dit hus eller et andet. Ekstralåsen skal monteres 40 cm fra den eksisterende lås – dette gør låsesikringen af døren stærkest, hvis tyven prøver at sparke eller bryde døren ind.

Skulle der ske indbrud i din bolig eller din virksomhed, vil dit forsikringsselskab tage højde for, hvor godt de forskellige indgange har været sikret, når de skal vurdere, om de kan udbetale forsikring til dig. Det er blandt andet det låsesystem, du har valgt, der er afgørende. Er det af nyere dato, er låsene dirke- og boresikrede og har du opsat 2 låse på yderdøren, er du langt bedre stillet i forhold til dit forsikringsselskab.

En anden ting, som alle forsikringsselskaber lægger vægt på, er alderen på dine låse. Er låsen opsat for mere end 10 år siden, er det en rigtig god idé at få den udskiftet. Har du endnu ikke fået monteret en ekstra lås, kan du vælge at få en ny lås påsat, og bevare den gamle som ekstralås, så du ender med de 2 anbefalede låse på din yderdør.

Hvad koster det at få skiftet låsen i hoveddøren?

Alt efter hvilken låsetype du har i forvejen, hvor gammel den er, og hvordan den er opsat, kan prisen på en ny løsning variere. Som beskrevet kan det være nødvendigt at udskifte hele låsen, men i mange tilfælde er det nok at få omkodet den eksisterende lås og få et nyt sæt nøgler.

For at give dig den korrekte pris, er der nogle ting, vi skal vide. Det kan nogle gange klares med en snak i telefonen, andre gange kræver det, at vi kommer ud og ser låsen, der skal udskiftes, før vi kan give dig det konkrete tilbud.

Det er altid gratis og uforpligtende, når vi giver dig et tilbud på udskiftning af lås. Ring til os på 70208798 med det samme, så kan vi give dig en pris hurtigst muligt.

Udskiftning af lås i lejelejlighed

Der kan være lidt andre regler at tage højde for, hvis man ønsker af få foretaget en udskiftning af låsen til en lejelejlighed.

I langt de fleste større lejelejlighedskomplekser er der systemnøgler til alle opgange. Derfor kan vi sagtens hjælpe dig med at lavet en ny nøgle, hvis du fx har fået låst dig ude. Er låsen gået i baglås, så du ikke kan komme ind i din lejlighed, kan vi også sagtens hjælpe dig. Det kan dog, i dette tilfælde, være en god idé lige at informere din vicevært om, at du har akut brug for hjælp.

Har du brug for ekstranøgler til din eksisterende systemlås, er det også en opgave, vi kan løse for dig. Ofte vil du få tildelt et vist antal nøgler fra viceværten, og har du brug for flere, kan du bestille dem hos os. Ring til os på 70208798, så rådgiver vi dig om den bedste løsning ud fra den pågældende opgave.

I nogle lejekontrakter står du selv som ansvarlig for vedligeholdelse og en eventuel fornyelse af dit låsesystem. Dette er vigtigt at være opmærksom på, da det kan have betydning ved indbrud og lignende, hvis du har misligholdt en kontraktlig forpligtelse.

Uanset om du er omfattet af den ene eller den anden låseløsning i din lejelejlighed, har du altid mulighed for at få installeret en ekstralås på døren ind til din lejlighed. Som tidligere beskrevet, er dette en rigtig god idé, når det gælder din boligs sikkerhed og dine rettigheder i forbindelse med en forsikringssag.

Du er altid selv ansvarlig for udgiften og vedligeholdelsen af en ekstralås, og vi anbefaler dig desuden, at du altid lige tjekker med viceværten, inden du får opsat en ekstralås på din dør.

Bor du i ejerlejlighed gælder der de samme regler for din hoveddør, som hvis du boede i hus. Her er du altid selv fuldt ansvarlig for dit låsesystem.

Ring til os på 70208797 eller send en mail på kontakt@hvlt.dk, hvis du har brug for at få udskiftet eller omkodet din lås eller vil bestille nye nøgler. Du kan også bruge vores kontaktformular lige her.

Ring 70 20 87 97 - klik her!