Udskiftning af låse

Du er her: Låsesmed > Låseservice til dit hjem eller dit firma > Udskiftning af låse
Udskiftning af låse2017-03-10T09:58:49+00:00

Du kan have mange forskellige grunde til at få udskiftet dine låse. låsene kan gå i stykker og låsene bliver slidt, når de har siddet i døren eller vinduet i adskillige år. Er din lås gammel, bør du også tjekke om sikkerheden stadigvæk er god nok. Du kan ringe efter en  låsesmed for at få vejledning om de gældende regler og få råd om det er på tide at udskifte dine låse.  En låsesmed kan udskifte dine gamle eller defekte låse og på den måde øger du sikkerheden i dit hjem.

Overvejelser ved udskiftning af lås

Når låse skal udskiftes, er der et par ting du bør overveje. Forskellige låse giver forskellig niveauer af sikkerhed. Du bør vælge låse der er dirke og boresikrede. En en dør med en boresikker lås er meget besværlig for en indbrudstyv at komme ind af. HV Låseteknik benytter primært låsesystemer fra Ruko. Det har været et sikkert valg i mange år.

Det kan være en god ide at ringe til en låsesmed og tale om hvilke behov der måtte være for udskiftning af låse præcis der hvor du bor. Der er forskel på hvad man skal være opmærksom på, alt efter om det er et hus, en lejlighed en virksomhed eller et sommerhus hvor man vil udskifte låsene. Det vil heller ikke altid være nødvendigt at udskifte låsene, i mange tilfælde vil det være tilstrækkeligt at omkode cylinderen. Ring og få en snak med en låsesmed, vi giver altid individuel rådgivning om låse og sikkerhed.

Vejleding om udskiftning af låse

HV Låseteknik står klar til at hjælpe med udskifting af dine låse, uanset antallet af låse, du skal have skiftet. Start med at ringe til os på 70 20 87 97 og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi laver en aftale om hvor og hvornår vi skal komme ud og kigge på dine låse. HV Låseteknik kan på stedet vurdere om der er andre sikkerhedsmæssige tiltag du kan have brug for.

 

Ring 70 20 87 97 - klik her!