Anmeldelser af HV Låsteknik

Vi vil meget gerne høre din mening om os. Det tager mindre end et par minutter. Brug blot et af linksne herunder.

Vi samler på glade kunder. Her er et udpluk af de anmeldelser vi har modtaget fra vores kunder.

[reviews_rating icon=”/wp-content//uploads/2016/09/HV-logo-144×144.png” review_text_min=10 limit=500]

anmelder-uden-foto

Betina Nielsen
★★★★★
Jeg vil gerne anbefale HV låseteknik til alle der ønsker at bruge et kompetent og seriøst låsefirma. Vi hos Nordicom har kun haft meget positive oplevelser i forbindelse med såvel store som små opgaver, udført af HV Låseteknik. Vi får altid super god rådgivning og sparring, når vi skal have udført et stykke arbejde!

De levere altid super høj service og god kvalitet. De har nogle fantastiske medarbejdere der altid er er i mødekommende og smilende og går rigtig langt for at yde en god service 🙂

I bund og grund et rigtig godt firma at arbejde sammen, med hvis man søger god service, god kvalitet og gode priser 🙂

Mvh

Betina
Nordicom

anmelder-phillip-nygaard

Filip Nygaard
★★★★★
Fremragende service og hurtig på telefonen. Her er styr på tingene og sikkerheden. Alle mine låse blev skiftet imens jeg snakkede med den friske låsesmed.

anmelder-anette-muti

Anette Muti
★★★★★
Tak for hurtig udrykning, super god service.

anmelder-henrik-hast

Henrik Hast
★★★★★
Ringede angående en knækket nøgle, hvor “stumpen” sad fast i låsecylinderen, for at bestille låsesmed. Låsesmeden gav mig et rigtig godt tip, til hvordan jeg selv kunne få nøglen ud, og sagde, at jeg bare kunne ringe tilbage, hvis jeg ikke selv kunne løse opgaven. Jeg klarede selv opgaven i en håndevending, og det eneste jeg betalte var telefonopkaldet. Se det er super god service, og jeg vil fremover benytte HV Låseteknik til at udføre regulært låsesmedarbejde i vores ejendom og gårdlaug!!!

anmelder-uden-foto

Anne
★★★★★
Rigtig god oplevelseJeg giver HV Låseteknik min allerbedste anbefaling. Det var en rigtig god oplevelse af bruge HV låseteknik. Fik ordentlig, grundig og ærlig vejledning ift. til valg af løsning. Prisen var oplyst på forhånd og arbejdet blev udført meget pænt og ordentligt.
Venlig Hilsen Anne

anmelder-camilla-battmann-petersen

Anette Battman Pedersen
★★★★★

anmelder-Tina-Hauer-Nyegaard

Tina Hauer Nyegaard
★★★★★
Rigtig god service.

anmelder-dennis-dean

Dennis Dean Sølberg
★★★★★

anmelder-anne-catrine-garde

Anne Catrine Garde
★★★★★
God og hurtig service!

anmelder-lise-sibbern

Lise Sibbern
★★★★★

anmelder-uden-foto

Steen Frederiksen
★★★★★
Effektivt, fint arbejde og service! Vi er godt tilfredse!


anmelder-uden-foto

Malene Christensen
★★★★★
Super service. Der er en vilje til gerne at ville hjælpe, uanset hvor besværlig en opgave man kommer med. Tak for hjælpen. Jeg kommer igen næste gang.


anmelder-uden-foto

Sune Askjær
★★★★★
Pænt og godt arbejde
Vi fik HV Låseteknik til at sætte en lås på en altanskydedør. Prisen var aftalt på forhånd og aftalen og tid blev overholdt. Arbejdet blev justeret efter vores ønske om placering af låsen og var pænt og godt udført. Vi vil gerne bruge dem en anden gang.


anmelder-christian-lindaa-pedersen

Christian Lindaa Pedersen
★★★★★


anmelder-uden-foto

Mogens Jørgensen
★★★★★
Stod en mørk aften og kunne ikke få låsen op. HV Låseteknik var fremme på 20 minutter og fik hurtigt låsen op, og gav tilmed en god vejledning. Bestilte nogle dage System 1200. Både telefonbetjeningen og låsesmeden betjening var helt i top. God rådgivning og fin service. Vil helt sikkert anbefale til andre.


anmelder-tina-monrad-johansen

Tina Monrad Johansen
★★★★★


anmelder-uden-foto

Christian Christiansen
★★★★★
Jeg kan tilslutte mig de gode anmeldelser af HV Låseteknik. Montøren (Charlie A.) ringede dagen forinden og spurgte pænt om han måtte komme en time senere, så han kunne deltage i et internt møde (normen i dag er jo bare at komme for sent uden info – så thumbs up for det).

Jeg har nu fået nye låse ved for- og bagdør, og udskæring i karm og montering er lavet rigtig pænt og velfungerende, og ikke bare kastet ind hurtigst muligt, som man ellers jævnligt ser.

Desuden synes jeg faktisk prisen var i orden, og de havde simpelt hen en “låsepakke” med en all-inclusive pris, hvilket vel også bør bemærkes i en verden hvor der ofte ud-af-det-blå tilstøder ekstra opkrævninger for transport, moms mv. i forhold til den oprindeligt oplyste pris. Her var det hele bare medregnet, og jeg kunne betale på stedet med dankort. Sådan!


anmelder-casper-ackermann

Casper Ackermann
★★★★★
Dejligt med en hurtig og venlig service samt den præcise og professionelle tilgang deres teknikker havde til arbejdet. Kan varmt anbefale HW Låseteknik.


anmelder-anette-stockholm

Anette Stokholm Olsen
★★★★★
Meget hurtig tilbagemelding på henvendelse.
Tålmodige på trods af mine mange spørgsmål og min ubeslutsomhed. 🙂
God vejledning og godt udført arbejde!


anmelder-friz-lyneborg

Frits Lyneborg
★★★★★
Service, pris og kvalitet helt i top!


anmelder-uden-foto

Anette Fausbøll
★★★★★
Vi var yderst tilfredse med HV Låseteknik. Vi lavede en aftale med dem. Den unge mand kom til tiden, var yderst høflig og professionel og fik udskiftet/lavet om på vores låse som aftalt hurtigt og effektivt. Dem kan vi kun anbefale. Vi vil helt sikkert gerne bruge HV Låseteknik igen. Tak.


anmelder-uden-foto

Lars lückow
★★★★★
Efter at være ramt af flere indbrud, rådførte jeg med mig HV Låseteknik om det ikke skulle være muligt at få et bedre og mere sikkert låsesystem.

HV låse kom op med et system som virker suverænt, og jeg er overbevist om at min private bolig er væsentligt mere sikker nu.

At det så var rimeligt rent prismæssigt var kun en yderligere fordel. Jeg kan varmt anbefale systemet og HV låse til andre.

mvh
Lars L.


anmelder-lars-birkelund-johansen

Lars Birkeland Johansen
★★★★★
Jeg fik for ca. 1 måned siden skiftet alle låsene i vores yderdøre til Ruko 1200 systemet.

Låsesmeden kom til aftalt tid, og udførte et fint professionelt stykke arbejde – prisen var også ok.

Da jeg senere også ville have ny lås i min postkasse (så jeg kunne bruge den samme nøgle til det hele), tøvede jeg ikke med igen at ringe til ”HV Låseteknik”. Den var den samme sympatiske låsesmed, som kom igen og udførte arbejdet helt tilfredsstillende.


anmelder-christian-risom

Christian Risom
★★★★★
HV Låseteknik kom da jeg kaldte.

Min lås var knækket og skulle bruge en låseteknikker til at løse problemet. Der går ikke en halv time fra da jeg får fat i en låseteknikker til han kommer til min dør, løser problemet, tager imod betaling og er på vej igen.

God service og hurtig udrykning – tak Michael


anmelder-surya-bervild-gourve

Surya Bervild Gourdé
★★★★★
HV Låseteknik skiftede mine låse i huset, og kom med nogle rigtig gode anbefalinger, om hvordan vi kunne forbedre sikkerheden. Kan klart anbefales.


anmelder-uden-foto

En Google-bruger
★★★★★
Super fin service! Fik nye dørhåndtag og udskiftet en cylinder. De var søde ryddede pænt op efter sig.


anmelder-uden-foto

En Google-bruger
★★★★★
Rigtig god service.


anmelder-uden-foto

En Google-bruger
★★★★★
Vi ringede til HV for at få lukket en dør op. Da låsesmeden hade lukket op, fortalte han nogle ting vi burde gøre for at forbedre sikkerheden. Jeg opfattede det som ren salgsgas, så jeg takkede pænt ‘nej tak’.

Senere Googlede jeg det låsesmeden havde sagt og må indrømme at det var det samme som forsikringsselskabet Tryg anbefaler, så der må være noget om det han havde sagt.

Det endte med at vi ringede til HV igen, for at få styr på vores låse een gang for alle. Jeg er glad for at der nu er styr på det hele.


anmelder-uden-foto

Kurt
★★★★★
Vi skulle have skiftet vores gamle nøgle system i ejendommen og kontaktet HV Låseteknik som fremviste et brik system som alternativ (Ruko Smartair) som vi valgte. Både rådgivning og service er i top. HV Låseteknik Kan varmt anbefales til elektroniske nøgle systemer. hilsen Kurt .K. AB Birkehave

Ring 70 20 87 97 - klik her!