Oplukning / omkodning

Vores låsesmede rykker ud døgnet rundt, når du skal have hjælp til en oplukning i københavn eller hvis du skal have en omkodning af dine låse. ring 70 20 87 97.

De fleste oplever på et tidspunkt at blive smækket ude eller at miste sine nøgler til sin bolig eller arbejdsplads. Har du ikke en ekstra nøgle ved hånden, så kan vores låsesmede rykke ud til det meste af København og omegn på under 30 minutter og assistere med en oplukning. Oplukning i hele København

Hvis du akut har smækket dig ude kan du kontakte vores døgnvagt på tlf. 70 20 87 97

Omkodning af dine låse

Det kan være nødvendigt, at få omkodet sine låse akut, hvis man f. eks. har tabt sine nøgler eller de på anden vis er blevet væk. Vi tilbyder oplukning og omkodning alle typer af låse. Når vi omkoder låsen vil den tabte nøgle ikke længere kunne bruges i låsen.

Vi omkoder også låse således at man kan nøjes med at bruge den samme nøgle i alle sine låse. Ring på 70 20 87 97 og hør nærmere om det er muligt at få omkodet dine låse til samme nøgle.

 

Hvornår omkoder man en lås?

Hvis du har forskellige nøgler til forskellige døre i dit hjem, så kan du ‘ensrette’ cylinderne og nøjes med at bruge en enkelt nøgle til alle de omkodede døre. Så kan du eksempelvis bruge den samme nøgle uanset om du skal i ind af hoveddøren, ud i cykelskuret eller en tur i sommerhuset. Smækker du dig ud eller er nøglen blevet væk, så rykker HV Låseteknik hurtigt ud og lukker dig ind igen.

Når du mistet nøglen eller når andre stadig har en nøgle

Mister du dine nøgler eller er der nogen der ikke længere skal have adgang til dit hjem, så kan du også vælge at få omkodet die låse, så det er en helt ny nøgle der passer i dine låse.

Døgnvagt

Vores låsesmede rykker ud døgnet rundt, når du skal have hjælp til en oplukning i København eller hvis du har brug for omkodning af dine låse. Vores vagttelefon der er åben 24 timer i døgnet – når du ringer, sender vi en af vores dygtige låsesmede, der hurtigt og diskret låser din dør op.

button-ring-nu

 

En sikker partner

Vi udfører oplukninger i hele København, herunder Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Valby, Amager og i resten af Storkøbenhavn.

 

Vi åbner også låse der ikke sidder på en hovveddør

Det er ikke kun din hoveddør vi kan åbne. Har du brug for en særlig oplukning af en lås eller lignende er du kommet til det rette sted. At låse sig selv ude, smide nøglen væk, eller andet der afholder en fra at komme ind i ens hjem, er naturligvis irriterende og frustrerende. Hos HV Låseteknik hjælper vi dig med at komme inden for i varmen igen.

Ring 70 20 87 97 - klik her!