Kopi af nøgle

Nøglekopiering til en god pris

Med over 15-års erfaring som låsesmed står vi til rådighed når du skal have kopieret din nøgle. Prisen ved kopi af nøgle vil variere alt efter hvad for en nøgletype det er der skal kopieres fra. Vi kan kopiere følgende type nøgler:

  • Almindelige 5 og 6 stift nøgler
  • System nøgler
  • Bilnøgler
  • Ruko GarantPlus nøgler

Dermed sagt at vi kan tilbyde nøgler i alverdens farver og motiver til din hængelås, cykel, båd og postkasse. Står du derimod at skal have have hjælp til oplukning og omkodning står vi også til rådighed og oftest inden for 30 minutter.

https://www.youtube.com/watch?v=fuLnw74H9yk

Kopi af systemnøgle

Vi er certificerede til at lave systemnøgle kopiering og kan blandt andet kopiere din Ruko Garant Plus nøgle efter sikkerhedskort.

Om end det er kopi af en Ruko systemnøgle eller en EVVA systemnøgle du har, så skal du være opmærksom på at de fleste systemnøgler kun kan kopieres der hvor systemet er købt. Det vil sige at hvis du for eksempel skal bruge en nøgle til en opgangsdør, så er det ikke hos os, men typisk hos din varmemester eller udlejer at det skal bestilles.

Bilnøgle kopiering med eller uden startspærre

Har du smidt din nøgle til bilen væk eller mangler du blot en ekstra bilnøgle? Vi kan hos os lave en kopi af din bilnøgle. Hvis din nøgle har startspærre, er det en god idé at Kontakte os først, da det kan variere i kompleksitet alt efter hvilket bilmærke du har.

Bør jeg udskifte hele min lås?

Mange danskere har Ruko nøgler og forbinder Ruko 500- og 600-serien som en sikker nøgle. 500-serien kan dog frit kopieres og bør ikke anvendes til de ydre døre i hjemmet. Her bør man som minimum anvende Ruko 600. Har du et lidt ældre system er det værd at overveje at tilkøbe et nyt nøglesystem, så er det værd at overveje at kunne på Ruko 1200. Denne har dirke- og boresikring samtidigt med at nøglen kun kan kopieres af godkendte Ruko-forhandlere.

Ring 70 20 87 97 - klik her!