Ruko certificeringer

Vi er Guld certificeret Ruko center

Låsesmede med denne certificering kan levere totalløsninger til den bedste sikring af virksomheden. Samtidig har de minimum to personer i virksomheden, som enten er uddannede låsesmede eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af Ruko. Samtidig har låsesmeden også en forretning, som skal have åbent fra 10-16 i hverdagene.

3 slags Låsesmede certificeringer

Alle låsesmede som har en samarbejdsaftale med Ruko, er professionelle certificerede låsesmede, som besidder en stor faglig ekspertise. Samtidig kan de tilbyde forbrugerne en høj service og rådgivning på området.

Erhvervskunder

For virksomheder er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering låsesmeden har, for at få den bedst mulige service og rådgivning.

Privatkunder

For privatforbrugeren er det en god idé at vælge en låsesmed, som har en certificering. Og her kan alle låsesmede, uanset certificering, tilbyde en høj service og rådgivning.

Ruko Guld Certificering

Er en blåstempling af HV Låseteknik som sikre kunden at der altid er mindst 2 ansatte i virksomheden der er specialt uddannet i Ruko´s Produkter og kvaliteten  lever op til gældende krav.

Ruko ARX Adgangskontrol Certificering

Er en certificering der sikre at HV Låseteknik er uddannet i ARX og kan dermed vejlede og sikring anlæg der har behov for meget høj sikkerhed.

Ruko RX WEB Adgangskontrol Certificering

Er en certificering der sikre at HV Låseteknik er uddannet i RD WEB og kan dermed vejlede og sikring anlæg der har behov for meget høj sikkerhed.

Ruko SmartAir adgangskontrol Certificering

Er en certificering der sikrer at HV Låseteknik er uddannet i SmartAir og kan dermed vejlede og sikring anlæg der har behov for meget høj sikkerhed.

Ruko Cliq remote Certificering

Er en certificering der sikrer at HV Låseteknik eruddannet i Cliq systemet kan dermed vejlede og sikring anlæg der har behov for meget høj sikkerhed.

ABUS video kompetencepartner

Er en certificering der sikrer at HV Låseteknik er uddannet i ABUS video systemer. Vi kan dermed vejlede og sikre anlæg, der har behov for meget høj sikkerhed. Vi har branche kendskab og får løbende produkttræning og opdateret viden kom korrekt installation. I vores butik finder du et udvalg af demo produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring 70 20 87 97 - klik her!