ILOQ

iLOQ adgangkontrol

LÅSESYSTEM FOR ERHVERV OG BOLIGEJENDOMME

iLOQ sikrer, at låsesikkerheden af lejligheder, trapper og andre fællesarealer løbende holdes på det højest mulige sikkerhedsniveau. Systemet er let at installere og administrere og billigt at vedligeholde. iLOQ løser udfordringen med bortkommende og uautoriseret kopiering af nøgler, uden udløb af patenter samt muliggøre en nem og fleksibel administration af adgang til fællesarealer.

DIGITALT LÅSESYSTEM
➤ INGEN BATTERIER
➤ INGEN LEDNINGER
➤ INGEN BEKYMRINGER

S5 er lanceret – se mere her ➤

ILOQ Adgangskontrol

HV Låseteknik anbefaler iLOQ fordi de er pionerer i den teknologiske revolution i låsebranchen med sin udvikling af digitale låsesystemer, der selv genererer deres egen fornødne energi.

Højere sikkerhed
Opgrader sikkerheden, udskift jeres mekaniske låse med digitalt høj sikkerhed.

Fleksibel nøglehåndtering
Undgå traditionelle nøglers begrænsninger og opnå samtidig en bekvem styring og fleksible nøgletilpasning.

Komplet låsesystem med iLOQ S10
iLOQ S10 – er et komplet elektronisk låsesystem. iLOQ tilbyder en moderne internet-baseret serviceløsning for sikker og avanceret administration af låsesystemer. Den elektroniske indstillede iLOQ S10 låsesystem er opbygget omkring den unikke selvdrevne iLOQ C10 låsecylinder, som oplades ved indførelsen af nøglen i cylinderen. Idet der hverken er ledninger eller batterier, er låsene og nøglerne lette at vedligeholde, og systemet er derudover bæredygtigt.

iLOQ S10 er udviklet for dem med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af forskellige brugeres adgangsrettigheder. Systemet tilbyder derudover et meget omfattende udvalg af låsetyper der gør selv avancerede krav mulige at løse.

  • Nem installation og vedligeholdelse – hverken ledninger eller batterier
  • Sortlistning af skrottede nøgler
  • Automatisk nøgleopdatering – første gange den nye nøgle bruges, erstattes gamle nøgler eller tabte adgangsrettigheder
  • Valgfri, tidsbegrænset definition af adgangsrettigheder med begrænset nøgleanvendelse eller udløb efter en bestemt tid
  • Ekstremt brugervenlig grafisk brugergrænseflade
  • Mekaniske nøgle uden batteri med unikke digitale data
  • Moderne kommunikations- og softwareteknologier
  • Et bredt udvalg af avancerede nøgleindstillinger

En revolution uden kabler og batterier

iLOQ S10 er et elektronisk låsesystem der revolutionerer ved digitale cylindere der fungerer uden brug af batterier eller kabler. iLOQ genererer strømmen der skal bruges til at starte elektronikken op med ved at indsætte nøglen i låsen. Dermed tilbyder iLOQ lettere og mere sikker administration end et traditionelt låsesystem ved at man kan oprette og slette mistede nøgler og med lavere livscyklus omkostninger end et traditionelt adgangskontrolsystem.

iLOQ den flexible løsning

Du kan undgå begrænsningerne i enhver mekanisk låsesystem med iLOQs unikke elektromekaniske lås. Systemet er let at administrere og fleksible systemtilpasningsmuligheder overgår de muligheder der findes i de traditionelle nøglesystemer. iLOQ kan med deres gennemtænkte system, skræddersyes så det passer perfekt til de fleste behov. Kontakt vores konsulent for at få mere detaljeret information. Vi kommer også gerne ud og demonstrere produktet eller man kan kigge forbi til en demonstration i vores showroom i Valby.

Ingen dyre kabler

iLOQ S10 er et revolutionerende elektronisk låsesystem der fungerer uden at tilslutte strøm, der kan dermed spares penge på at undgå dyre kabeltræk og vedligeholdelses omkostninger til årligt batteriskifte. Systemet er bygget omkring nogle avanceret låsecylindre uden strømforsyning. Strømmen der skal bruges til at starte elektronikken i cylinderen op, genereres når man fører nøglen ind i låsecylinderen.

Spar på vedligeholdelses og administrationsomkostningerne

Idet der hverken er ledninger eller almindelige batterier, spares der på vedligeholdelsesomkostningerne og systemet er mere miljøvenligt end lignende produkter.

Låsesystemet iLOQ S10 er en internet baseret løsning for sikker og enkel administration af det digitale låsesystem. Dette betyder at opbevaringen af program og nøgledata ikke foregår lokalt på egen server, men at alle data er sikret på iLOQs netværk, dette er med til at sikre imod mistet data ved brand og indbrud eller systemnedgang. Da iLOQ er internet baseret kan der installeres clientsoftware på alle computere blot der er internetadgang. iLOQ S10 er udviklet for dem med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af adgangsrettigheder.

Digitalt låsesystem

iLOQ er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som driver sig selv ved at generere elektricitet fra nøgleindsættelsen. De programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere helt uden batterier eller kabler. Det gør både montering ov veligeholdese billigere.  Ud over låsecylinderne til døre dækker produktserien kamlåse, hængelåse og mulighed for en række udvidelse muligheder, som kodetastatur, elevator styring, styring af el-lås m.fl. iLOQ er nemt at installere, da cylinderlåsen kan monteres præcis som en mekanisk låsecylinder.

Permanent højt sikkerhedsniveau

iLOQ S10 sikrer et permanent højt sikkerhedsniveau, da både låse og nøgler er fuldt programmerbare. Adgangsrettigheder styres med en brugervenlig Cloud-Baserede software, med aktivt grafisk brugerflade der viser låsen på bygningstegninger. Låse og nøgler opdateres nemt via en programmeringsenhed eller remote placer iLOQ Hotspot, programmeringsenhed også bruges ved indloggning i den Cloud-Baserede software for optimal sikkerhed. Takket være den bærbare programmerbarhed, kan låse installeres før et renoveringsprojekt og om programmeres løbende med projektets fremskridt, og slutteligt kun give adgang til ønskede brugere.

Justerbart system

iLOQ nøgler er ikke lavet med unikke udskæringer, men i stedet med sikker kryptereret mikrochip i nøglen. Adgangsrettighederne for enhver nøgle kan ændres fleksibelt, når en ny lejer for eksempel flytter ind i en ejendom eller funktionen af en fællesfacilitet omlægges. Programmering af nye nøgler tager kun få sekunder.

Nemt at udvide

iLOQ gør det muligt for alle låse i boligen at være elektroniske uden batterier eller kabler, der normalt er nødvendige for elektroniske systemer. Dette gør implementering, flytning og vedligeholdelsen af låsesystemet enkel og billig. Systemet kan for eksempel suppleres med tidsstyrede låsecylindre, netværkstilsluttede nøgleprogrammerings-hotspots og PIN-kodelæsere.

Fem unikke egenskaber der gavner boligforeningen

HVIS EN NØGLE MISTES, BEHØVER LÅSENE IKKE AT BLIVE ÆNDRET ELLER NØGLERNE UDSKIFTET

Adgangsrettighederne til en tabt iLOQ nøgle fjernes hurtigt fra systemet, nemt og billigt uden behov for ændring af låse eller udskiftning af nøgler. Der er heller ikke behov for ændring af nøgler allerede i brug. Ejendommens høje sikkerhedsniveau bevares år efter år.

INGEN UAUTORISERET KOPIERING AF NØGLER

Den stærkt krypterede digitale iLOQ nøgle har ingen unikke udskæringer, som kan kopieres. iLOQ nøglen er beskyttet mod kopiering, ikke ved sin form eller gyldigheden af sit patent, men ved en stærk, varierende digital kryptering. Softwaren har altid opdaterede oplysninger om alle programmerede nøgler og låse.

ADGANG TIL FÆLLESAREALER ER NEMT OG FLEKSIBELT AT ADMINISTRERE

iLOQ-cylinderen logger hvert tilfælde af åbning eller forsøg på åbning af låsen. Dens adgangslog gør det nemt at undersøge eventuelt misbrug og hjælpe med at forhindre sådanne tilfælde. Hvis nøgler går tabt, kan de let kan programmeres, uden at der skal ændres i låse eller allerede udleveret nøgler bliver berørt.

ÉN NØGLE ER NOK

En enkelt iLOQ nøgle kan programmeres med alle adgangsrettigheder, herunder sikkerhedslåse, elevatornøgleafbrydere og hængelåse. Genanvendelige nøgler kan omprogrammeres et hvilket som helst antal gange.

MOBIL ADGANGSKONTROL, DER FUNGERER MED NFC-SMARTPHONES STRØM

iLOQ S50 er verdens første adgangskontrolsystem, der generere den nødvendige energi fra en NFC-smartphone. Telefonen fungerer både som en nøgle og strømkilde, hvilket gør batterier eller kabler unødvendige i din lås.

DIGITALT LÅSESYSTEM MED EGEN ENERGI

iLOQ S10 er den første og eneste elektroniske låsecylinder i verden, som er selvdreven ved at generere elektricitet via nøgleindsættelsen.

Ring 70 20 87 97 - klik her!