ILOQ Adgangskontrol / elektronisk nøglesystem

Du er her: Låsesmed > Adgangskontrol > ILOQ Adgangskontrol / elektronisk nøglesystem
ILOQ Adgangskontrol / elektronisk nøglesystem 2017-03-10T09:58:47+00:00

Højere sikkerhed

Opgrader sikkerheden, udskift jeres mekaniske låse med digitalt høj sikkerhed.

Fleksibel nøglehåndtering

Undgå traditionelle nøglers begrænsninger og opnå samtidig en bekvem styring og fleksible nøgletilpasning.

Komplet låsesystem med iLOQ S10

iLOQ-lock-cylinderiLOQ S10 – er et komplet elektronisk låsesystem. iLOQ tilbyder en moderne internet-baseret serviceløsning for sikker og avanceret administration af låsesystemer. Den elektroniske indstillede iLOQ S10 låsesystem er opbygget omkring den unikke selvdrevne iLOQ C10 låsecylinder, som oplades ved indførelsen af nøglen i cylinderen. Idet der hverken er ledninger eller batterier, er låsene og nøglerne lette at vedligeholde, og systemet er derudover bæredygtigt.

iLOQ S10 er udviklet for dem med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af forskellige brugeres adgangsrettigheder. Systemet tilbyder derudover et meget omfattende udvalg af låsetyper der gør selv avancerede krav mulige at løse.

iLOQ NFC video

  • Nem installation og vedligeholdelse – hverken ledninger eller batterier
  • Sortlistning af skrottede nøgler
  • Automatisk nøgleopdatering – første gange den nye nøgle bruges, erstattes gamle nøgler eller tabte adgangsrettigheder
  • Valgfri, tidsbegrænset definition af adgangsrettigheder med begrænset nøgleanvendelse eller udløb efter en bestemt tid
  • Ekstremt brugervenlig grafisk brugergrænseflade
  • Mekaniske nøgle uden batteri med unikke digitale data
  • Moderne kommunikations- og softwareteknologier
  • Et bredt udvalg af avancerede nøgleindstillinger

iLOQ S10 er et elektronisk låsesystem der revolutionerer ved digitale cylindere der fungerer uden brug af batterier eller kabler. iLOQ genererer strømmen der skal bruges til at starte elektronikken op med ved at indsætte nøglen i låsen. Dermed tilbyder iLOQ lettere og mere sikker administration end et traditionelt låsesystem ved at man kan oprette og slette mistede nøgler og med lavere livscyklus omkostninger end et traditionelt adgangskontrolsystem. Download brochure her 

iLOQ den flexible løsning

Du kan undgå begrænsningerne i enhver mekanisk låsesystem med iLOQs unikke elektromekaniske lås. Systemet er let at administrere og fleksible systemtilpasningsmuligheder overgår de muligheder der findes i de traditionelle nøglesystemer. iLOQ kan med deres gennemtænkte system, skræddersyes så det passer perfekt til de fleste behov. Kontakt vores konsulent for at få mere detaljeret information. Vi kommer også gerne ud og demonstrere produktet eller man kan kigge forbi til en demonstration i vores showroom i Valby.

Ingen dyre kabler

iLOQ S10 er et revolutionerende elektronisk låsesystem der fungerer uden at tilslutte strøm, der kan dermed spares penge på at undgå dyre kabeltræk og vedligeholdelses omkostninger til årligt batteriskifte. Systemet er bygget omkring nogle avanceret låsecylindre uden strømforsyning. Strømmen der skal bruges til at starte elektronikken i cylinderen op, genereres når man fører nøglen ind i låsecylinderen.

Spar på vedligeholdelses og administrationsomkostningerne

Idet der hverken er ledninger eller almindelige batterier, spares der på vedligeholdelsesomkostningerne og systemet er mere miljøvenligt end lignende produkter.

Låsesystemet iLOQ S10 er en internet baseret løsning for sikker og enkel administration af låsesystemet. Dette betyder at opbevaringen af program og nøgledata ikke foregår lokalt på egen server, men at alle data er sikret på iLOQs netværk, dette er med til at sikre imod mistet data ved brand og indbrud eller systemnedgang. Da iLOQ er internet baseret kan der installeres clientsoftware på alle computere blot der er internetadgang. iLOQ S10 er udviklet for dem med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af adgangsrettigheder.


Ring 70 20 87 97 - klik her!