iLOQ S5

Det næste trin i digital adgangskontrol

iLOQ S5 er den komplette løsning til adgangskontrol

iLOQ drager fordel af de nye muligheder, som digitalisering og Internet of Things tilbyder, for at levere en betydelig merværdi til dig.

De nye funktioner og fordele ved den nye generation iLOQ S5 giver sikkerhed for bygningsejere, brugere og nøgleholdere og giver uovertruffen let adgangskontrol, konkurrencedygtige livscyklusomkostninger og betydelige besparelser.

Få et tilbud på ILOQ S5

Udfyld formularen herunder, og få et prisoverslag på en iLOQ løsning.

  “HV Låseteknik har lige siden produktet kom på markedet, leveret løsninger fra iLOQ, og har fået mange erfaringer med adgangkontrol fra iLOQ. Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om de mange intelligente muligheder iLOQ giver. “

  Johnny Ærenlund

  ILOQ S5 digitalt adgangskontrolsystem er en del af den tilpassbare og fleksible iLOQ S5 produktfamilie

  Kan tilpasses – hvad er dit behov?

  • Har du en enkelt bygning?
  • Har du pleje dusinvis af faciliteter?
  • Er dine ejendomme over et bredt område og har tusinder af låste ejendomme?

  Fleksibel – hvad er dit behov?

  • Brug for en nøgleløsning?
  • Brug for en fjernadgangskontrolløsning?
  • Leder du efter en hybridløsning?

  ILOQ S5 kombinerer to produktfamilier i vores holdbare produktsortiment. Du kan bruge den iLOQ S5 digitale nøglebaserede løsning, iLOQ S50 mobilløsningen eller en kombination deraf. Produktet er fuldt skalerbar til størrelsen og strukturen i dine lokaler, nu og i fremtiden. Når adgangshåndtering udføres hurtigt og nemt fra den samme iLOQ Manager-software, er systemet virkelig det mest omfattende og nemme at bruge på markedet.

  Få en enkelt virksomhedsløsning, der imødekommer alle dine adgangsstyringsbehov på alle markeder i Europa og Asien. Uanset om du er en eksisterende eller en ny kunde, vil du snart opdage, hvordan iLOQs digitale og mobilbaserede og hybridløsninger maksimerer sikkerhed, minimerer administration og omkostninger, reducerer ressourceforbrug og miljøpåvirkning og øger værdien af ​​din ejendom.

  Få et tilbud på iLOQ tilsendt i dag

  Fordele ved et digitalt låsesystem

  Smartere og lettere adgangskontrol

  iLOQ S5 muliggør kommunikation mellem enheder. Denne avancerede funktion giver fjernadgang til store mængder data og deling mellem bygning af læsere, nøgler og låse. Oplysningerne opdateres, hver gang døren åbnes. Oplysninger såsom adgangsområder, tidsbegrænsninger, nøgellinjelister og brugsinformation deles hurtigt mellem enheder, før døren låses op. Når alle enheder er tilsluttet og kommunikerer med hinanden, holder iLOQ S5 områdets oplysninger opdaterede.

  Mindre styring og omkostninger

  iLOQ S5 eliminerer behovet for manuelt at importere eller eksportere data til webstedslåse eller nøgler ved hjælp af en programmeringsenhed. ILOQ S5 reducerer arbejdet med mekaniske låsesystemer, for eksempel når nøglen går tabt. Det minimerer også omkostninger til systemledninger og reducerer livscyklusomkostninger.

  Integrationer med forskellige systemer

  Den åbne standard API i iQQ S5 muliggør integration med moderne datadeling og reservationssystemer samt kundens personlige databaser. Dette har mange nyttige applikationer. For eksempel kan reservation af fællesarealer arrangeres med et separat reservationssystem, og adgangsrettighederne kan eksporteres direkte til iLOQ S5-nøglen. Ingen ny kabling er påkrævet på døren eller i det travle fælles rum, og døren åbnes med den rigtige tast på det rigtige tidspunkt.

  Sikkerhed i topklasse

  Den distribuerede iLOQ S5-løsning sikrer, at hele infrastrukturen i dit adgangskontrolsystem ikke kompromitteres af tab eller brud på en komponent.

  Kraftig adgangskontrol

  Der kræves ingen batterier som med andre iLOQ-løsninger. Den elektricitet, der er nødvendig for at give adgangsrettigheder, opnås ved at indsætte nøglen i låsen. Dataene mellem låsecylinderen og nøglemikrochippen transmitteres med stærk kryptering. Når der gives adgang, frigøres låsecylinderlåsen, og låsen kan frigøres ved at dreje på nøglen. Låsen låses, når nøglen fjernes fra cylinderen.

  Alle iLOQ S5-låsecylindre og -taster er programmerbare. De kan genbruges og omprogrammeres i henhold til ændringer i adgangsområderne, hvilket gør det let at udvide systemet efter behov.

  Altid ajour

  Adgangsområder er lette at administrere med den skybaserede iLOQ Manager-software. Administratorer kan se de nyeste oplysninger om nøgler, låse og adgangsrettigheder i systemet for at sikre det højeste sikkerhedsniveau til enhver tid.

  Få et tilbud på iLOQ tilsendt i dag

  Fjernstyring af systemet

  iLOQ S5 kan udvides med iLOQ Online for at gøre fjernsystemadministration lettere og hurtigere. Du kan tilføje fjernstyrede låsecylindre og læsere eller tidsstyrede elektriske døre og kontrol fra et enkelt system.

  Den alsidige iLOQ RFID / PIN / Bluetooth og NFC Remote Reader giver dig mulighed for at åbne ofte brugte døre på forskellige måder, såsom iLOQ S5 digital nøgle, iLOQ S50 phob, RFID-tag, NFC-aktiveret Bluetooth-telefon eller PIN-kode. Det er let for eksterne brugere at indstille tidsbegrænsede PIN-koder.

  iLOQ Online kan bruges til enkeltdøre eller som en kablet flerdørsløsning. Fjernadgangskontrol til enkeltdøre uden kabelforbundet netværksforbindelse. Forbindelsen fungerer med 4G trådløs teknologi. For eksempel tilbyder systemet følgende fordele:

  • Åbning af døren ved at læse nøgleidentifikatoren i fjernlæser
  • Lås dørene op med en pinkode
  • Dørstatusovervågning
  • Fjernbetjening af kablede iLOQ-cylindre
  • Tidsstyret dørkalenderfunktioner

  iLOQ sikrer, at låsesikkerheden af lejligheder, trapper og andre fællesarealer løbende holdes på det højest mulige sikkerhedsniveau. Systemet er let at installere og administrere og billigt at vedligeholde. iLOQ løser udfordringen med bortkommende og uautoriseret kopiering af nøgler, uden udløb af patenter samt muliggøre en nem og fleksibel administration af adgang til fællesarealer.

  DIGITALT LÅSESYSTEM
  ➤ INGEN BATTERIER
  ➤ INGEN LEDNINGER
  ➤ INGEN BEKYMRINGER

  ILOQ Adgangskontrol

  HV Låseteknik anbefaler iLOQ fordi de er pionerer i den teknologiske revolution i låsebranchen med sin udvikling af digitale låsesystemer, der selv genererer deres egen fornødne energi.

  Højere sikkerhed
  Opgrader sikkerheden, udskift jeres mekaniske låse med digitalt høj sikkerhed.

  Fleksibel nøglehåndtering
  Undgå traditionelle nøglers begrænsninger og opnå samtidig en bekvem styring og fleksible nøgletilpasning.

  Komplet låsesystem med iLOQ S10
  iLOQ S10 – er et komplet elektronisk låsesystem. iLOQ tilbyder en moderne internet-baseret serviceløsning for sikker og avanceret administration af låsesystemer. Den elektroniske indstillede iLOQ S10 låsesystem er opbygget omkring den unikke selvdrevne iLOQ C10 låsecylinder, som oplades ved indførelsen af nøglen i cylinderen. Idet der hverken er ledninger eller batterier, er låsene og nøglerne lette at vedligeholde, og systemet er derudover bæredygtigt.

  iLOQ S10 er udviklet for dem med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af forskellige brugeres adgangsrettigheder. Systemet tilbyder derudover et meget omfattende udvalg af låsetyper der gør selv avancerede krav mulige at løse.

  • Nem installation og vedligeholdelse – hverken ledninger eller batterier
  • Sortlistning af skrottede nøgler
  • Automatisk nøgleopdatering – første gange den nye nøgle bruges, erstattes gamle nøgler eller tabte adgangsrettigheder
  • Valgfri, tidsbegrænset definition af adgangsrettigheder med begrænset nøgleanvendelse eller udløb efter en bestemt tid
  • Ekstremt brugervenlig grafisk brugergrænseflade
  • Mekaniske nøgle uden batteri med unikke digitale data
  • Moderne kommunikations- og softwareteknologier
  • Et bredt udvalg af avancerede nøgleindstillinger

  En revolution uden kabler og batterier

  iLOQ S10 er et elektronisk låsesystem der revolutionerer ved digitale cylindere der fungerer uden brug af batterier eller kabler. iLOQ genererer strømmen der skal bruges til at starte elektronikken op med ved at indsætte nøglen i låsen. Dermed tilbyder iLOQ lettere og mere sikker administration end et traditionelt låsesystem ved at man kan oprette og slette mistede nøgler og med lavere livscyklus omkostninger end et traditionelt adgangskontrolsystem.

  iLOQ den flexible løsning

  Du kan undgå begrænsningerne i enhver mekanisk låsesystem med iLOQs unikke elektromekaniske lås. Systemet er let at administrere og fleksible systemtilpasningsmuligheder overgår de muligheder der findes i de traditionelle nøglesystemer. iLOQ kan med deres gennemtænkte system, skræddersyes så det passer perfekt til de fleste behov. Kontakt vores konsulent for at få mere detaljeret information. Vi kommer også gerne ud og demonstrere produktet eller man kan kigge forbi til en demonstration i vores showroom i Valby.

  Ingen dyre kabler

  iLOQ S10 er et revolutionerende elektronisk låsesystem der fungerer uden at tilslutte strøm, der kan dermed spares penge på at undgå dyre kabeltræk og vedligeholdelses omkostninger til årligt batteriskifte. Systemet er bygget omkring nogle avanceret låsecylindre uden strømforsyning. Strømmen der skal bruges til at starte elektronikken i cylinderen op, genereres når man fører nøglen ind i låsecylinderen.

  Spar på vedligeholdelses og administrationsomkostningerne

  Idet der hverken er ledninger eller almindelige batterier, spares der på vedligeholdelsesomkostningerne og systemet er mere miljøvenligt end lignende produkter.

  Låsesystemet iLOQ S10 er en internet baseret løsning for sikker og enkel administration af det digitale låsesystem. Dette betyder at opbevaringen af program og nøgledata ikke foregår lokalt på egen server, men at alle data er sikret på iLOQs netværk, dette er med til at sikre imod mistet data ved brand og indbrud eller systemnedgang. Da iLOQ er internet baseret kan der installeres clientsoftware på alle computere blot der er internetadgang. iLOQ S10 er udviklet for dem med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af adgangsrettigheder.

  Digitalt låsesystem

  iLOQ er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som driver sig selv ved at generere elektricitet fra nøgleindsættelsen. De programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere helt uden batterier eller kabler. Det gør både montering ov veligeholdese billigere.  Ud over låsecylinderne til døre dækker produktserien kamlåse, hængelåse og mulighed for en række udvidelse muligheder, som kodetastatur, elevator styring, styring af el-lås m.fl. iLOQ er nemt at installere, da cylinderlåsen kan monteres præcis som en mekanisk låsecylinder.

  Permanent højt sikkerhedsniveau

  iLOQ S10 sikrer et permanent højt sikkerhedsniveau, da både låse og nøgler er fuldt programmerbare. Adgangsrettigheder styres med en brugervenlig Cloud-Baserede software, med aktivt grafisk brugerflade der viser låsen på bygningstegninger. Låse og nøgler opdateres nemt via en programmeringsenhed eller remote placer iLOQ Hotspot, programmeringsenhed også bruges ved indloggning i den Cloud-Baserede software for optimal sikkerhed. Takket være den bærbare programmerbarhed, kan låse installeres før et renoveringsprojekt og om programmeres løbende med projektets fremskridt, og slutteligt kun give adgang til ønskede brugere.

  Justerbart system

  iLOQ nøgler er ikke lavet med unikke udskæringer, men i stedet med sikker kryptereret mikrochip i nøglen. Adgangsrettighederne for enhver nøgle kan ændres fleksibelt, når en ny lejer for eksempel flytter ind i en ejendom eller funktionen af en fællesfacilitet omlægges. Programmering af nye nøgler tager kun få sekunder.

  Nemt at udvide

  iLOQ gør det muligt for alle låse i boligen at være elektroniske uden batterier eller kabler, der normalt er nødvendige for elektroniske systemer. Dette gør implementering, flytning og vedligeholdelsen af låsesystemet enkel og billig. Systemet kan for eksempel suppleres med tidsstyrede låsecylindre, netværkstilsluttede nøgleprogrammerings-hotspots og PIN-kodelæsere.

  Fem unikke egenskaber der gavner boligforeningen

  HVIS EN NØGLE MISTES, BEHØVER LÅSENE IKKE AT BLIVE ÆNDRET ELLER NØGLERNE UDSKIFTET

  Adgangsrettighederne til en tabt iLOQ nøgle fjernes hurtigt fra systemet, nemt og billigt uden behov for ændring af låse eller udskiftning af nøgler. Der er heller ikke behov for ændring af nøgler allerede i brug. Ejendommens høje sikkerhedsniveau bevares år efter år.

  INGEN UAUTORISERET KOPIERING AF NØGLER

  Den stærkt krypterede digitale iLOQ nøgle har ingen unikke udskæringer, som kan kopieres. iLOQ nøglen er beskyttet mod kopiering, ikke ved sin form eller gyldigheden af sit patent, men ved en stærk, varierende digital kryptering. Softwaren har altid opdaterede oplysninger om alle programmerede nøgler og låse.

  ADGANG TIL FÆLLESAREALER ER NEMT OG FLEKSIBELT AT ADMINISTRERE

  iLOQ-cylinderen logger hvert tilfælde af åbning eller forsøg på åbning af låsen. Dens adgangslog gør det nemt at undersøge eventuelt misbrug og hjælpe med at forhindre sådanne tilfælde. Hvis nøgler går tabt, kan de let kan programmeres, uden at der skal ændres i låse eller allerede udleveret nøgler bliver berørt.

  ÉN NØGLE ER NOK

  En enkelt iLOQ nøgle kan programmeres med alle adgangsrettigheder, herunder sikkerhedslåse, elevatornøgleafbrydere og hængelåse. Genanvendelige nøgler kan omprogrammeres et hvilket som helst antal gange.

  MOBIL ADGANGSKONTROL, DER FUNGERER MED NFC-SMARTPHONES STRØM

  iLOQ S50 er verdens første adgangskontrolsystem, der generere den nødvendige energi fra en NFC-smartphone. Telefonen fungerer både som en nøgle og strømkilde, hvilket gør batterier eller kabler unødvendige i din lås.

  DIGITALT LÅSESYSTEM MED EGEN ENERGIiLOQ S10 er den første og eneste elektroniske låsecylinder i verden, som er selvdreven ved at generere elektricitet via nøgleindsættelsen.

  Ring 70 20 87 97 - klik her!