Smartair

Du er her: Låsesmed > Adgangskontrol > Smartair
Smartair 2017-03-10T09:58:46+00:00

Smartair har 3 systemer

HV Låseteknik Aps her over 10 års erfaring inden for adgangssystemer. En af vores styrker er at vi følger med tiden og efteruddanner voers personale, så vi kender alle de nye tiltag og funktioner der hele tiden tilføjeres i produkterne.
Hos HV Låseteknik er du sikker på at få den professionel rådgivning der er vigtig når man overvejer et adgangskontrol system.
I samarbejde med kunden finder vi den rigtige løsning og nogle gange kommer vi frem til en helt anden løsning en den kunden havde tænk på.

SmartAir adgangskontrol er et enkelt og fleksibelt elektronisk låsesystem. Systemet er nemt at administrere og holde ved lige i den daglige drift. Smartair skræddersyes til den enkelte virksomhed eller ejendom og systemet kan nemt udvides og flyttes rundt. Der er ingen ”gammeldags” nøgler blot en adgangsgivende brik.

Se nogle af vore mange SmartAir referencer

Adgangskontrol der erstatter nøgler og letter administrationen

Smartair adgangskontrol kan erstatte de mekaniske nøgler i en virksomhed, offentlig institution eller ejendom. Administrationen lettes da nyoprettelser og sletninger af nøglebrikker foregår omkostningsfrit og lokalt via PC. Systemet er meget enkelt at installere og det kan ses på filmen her under. For yderligere information er vi altid til rådighed på tlf.: 70 20 87 97.

Ruko Smartair adgangskontrol til erhverv

Smartair adgangskontrol er særligt velegnet til virksomheder, boligselskaber og til den offentlige sektor grundet sin fleksibilitet og brugervenlighed.

Smartair offline

Med en offline enhed bliver adgangsrettighederne opdateret, når administratorens programmeringsenhed har været forbi den pågældende dør. Samtidig kan man også overføre loghændelser via programmeringsenheden. Og med en offline enhed kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner — som vedligeholdes i SMARTair softwareprogrammet. Man kan kombinere offline og Wireless læsere i ét og samme system.

Amartair offline dørhåndtag

Smartair wireless

Med en Wireless enhed kan man fra centralt hold låse eller låse op, og det er muligt at opdatere adgangsrettigheder, uden at administrator skal ud til den enkelte dør. Samtidig får administrator automatisk loghændelser retur fra døren.

Læserne kommunikerer trådløst med en hub, som bliver tilsluttet det eksisterende netværk. Her kan op til 30 læsere, med en afstand på max 30 meter (alt afhængig af lokale forhold) kommunikere med én og samme hub. Derudover kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner i enheden, som bliver opdateret trådløst. Man kan kombinere Zys og Wireless læsere i ét og samme system.

Samrtair online dørhåndtag

Smartair Genesis

SMARTair Genesis er den smarte løsning til kunder, der ønsker et adgangskontrolsystem – og det er et rigtigt produkt til  fx Små ejendomme, mindre erhverv, klubber, osv. SMARTair Genesis kræver ingen computer eller separat software for at fungere. Man tilslutter blot sin SMARTair Genesis Master Controller med indbygget software direkte til et netvær

Smartair genesis dørhåndtag
Ring 70 20 87 97 - klik her!