Smartair

Smartair har 3 systemer

Smartair offline

Smartair offline

Ingen dyre kabeltræk med offline teknologi

Læs mere om offline

Smartair wireless

Smartair wireless

Vær online med alle dine døre trådløst

Læs mere om wireless

Smartair Genesis

Smartair Genesis

Online administration af software

Læs mere om genesis

HV Låseteknik Aps her over 10 års erfaring inden for adgangssystemer. En af vores styrker er at vi følger med tiden og efteruddanner voers personale, så vi kender alle de nye tiltag og funktioner der hele tiden tilføjeres i produkterne.
Hos HV Låseteknik er du sikker på at få den professionel rådgivning der er vigtig når man overvejer et adgangskontrol system.
I samarbejde med kunden finder vi den rigtige løsning og nogle gange kommer vi frem til en helt anden løsning en den kunden havde tænk på.

SmartAir adgangskontrol er et enkelt og fleksibelt elektronisk låsesystem. Systemet er nemt at administrere og holde ved lige i den daglige drift. Smartair skræddersyes til den enkelte virksomhed eller ejendom og systemet kan nemt udvides og flyttes rundt. Der er ingen ”gammeldags” nøgler blot en adgangsgivende brik.

Se nogle af vore mange SmartAir referencer

Adgangskontrol der erstatter nøgler og letter administrationen

Smartair adgangskontrol kan erstatte de mekaniske nøgler i en virksomhed, offentlig institution eller ejendom. Administrationen lettes da nyoprettelser og sletninger af nøglebrikker foregår omkostningsfrit og lokalt via PC. Systemet er meget enkelt at installere og det kan ses på filmen her under. For yderligere information er vi altid til rådighed på tlf.: 70 20 87 97.

Ruko Smartair adgangskontrol til erhverv

Smartair adgangskontrol er særligt velegnet til virksomheder, boligselskaber og til den offentlige sektor grundet sin fleksibilitet og brugervenlighed.

Smartair offline

Med en offline enhed bliver adgangsrettighederne opdateret, når administratorens programmeringsenhed har været forbi den pågældende dør. Samtidig kan man også overføre loghændelser via programmeringsenheden. Og med en offline enhed kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner — som vedligeholdes i SMARTair softwareprogrammet. Man kan kombinere offline og Wireless læsere i ét og samme system.

Amartair offline dørhåndtag

Smartair wireless

Læserne kommunikerer trådløst med en hub, som bliver tilsluttet det eksisterende netværk. Her kan op til 30 læsere, med en afstand på max 30 meter (alt afhængig af lokale forhold) kommunikere med én og samme hub. Derudover kan man også lægge tidsskemaer, kalenderfunktioner og låseplaner i enheden, som bliver opdateret trådløst. Man kan kombinere Zys og Wireless læsere i ét og samme system.

Med en Wireless enhed kan man fra centralt hold låse eller låse op, og det er muligt at opdatere adgangsrettigheder, uden at administrator skal ud til den enkelte dør. Samtidig får administrator automatisk loghændelser retur fra døren.

Samrtair online dørhåndtag

Smartair Genesis

SMARTair Genesis er den smarte løsning til kunder, der ønsker et adgangskontrolsystem – og det er et rigtigt produkt til  fx Små ejendomme, mindre erhverv, klubber, osv. SMARTair Genesis kræver ingen computer eller separat software for at fungere. Man tilslutter blot sin SMARTair Genesis Master Controller med indbygget software direkte til et netvær

Smartair genesis dørhåndtag

Referencer

Smartair adgangskontrol Brønden
Ruko smartair adgangskontrol

Herunder finder du et udpluk af referencer store som små, hvor HV Låseteknik har leveret og monteret Ruko SmartAir adgangskontrol. Vi laver også skræddersyede løsninger, der giver jer mulighed for at benytte SmartAir, hvor det eller ikke før har været muligt at installere adgangskontrol.

Kontakt en af vores låsesmede for mere information om hvordan du får leveret adgangskontrol uden al besværet. HV Låseteknik er i dag en stor leverandør af SmartAir adgangskontrol og har installeret systemet til mange tilfredse kunder som f.eks. nedenstående. Hvis du har spørgsmål kan du ringe til en låsesmed på 70 20 87 97, og få vejledning om hvad der er den rigtige løsning til jeres behov.

Østerbro Stadion SmartAir

Østerbro stadion

Østerbro Stadion har fået SmartAir Wireless installeret af HV Låseteknik.

Adgangskontrol Kilden

Kulturhuset kilden

Kulturhuset Kilden fået monteret 35 døre med SmartAir adgangskontrol.

Adgangskontrol Birkehaven

Birkehaven

Andelsbolig foreningen Birkenhaven 30 SmartAir døre.

Adina Aparment Hotel Copenhagen

Adina Aparment Hotel Copenhagen

Adina har fået leveret Ruko SmartAir.

Adgangskontrol Brøndby kulturhus

Brøndby kulturhus

Brøndby kulturhus har fået installeret Ruko SmartAir på 150 døre. HV Låseteknik har stået for installationen.

Adgangskontrol Dong Energy

Dong Energy

Dong Energy benytter Ruko SmartAir adgangskontrol på 300 døre.

HC Ørstedværket addangskontrol

H.C. Ørsted Værket

SmartAir på 280 døre.

Nordvang skolen

Nordvang skolen

Nordvang skolen har fået lavet 23 døre med Ruko SmartAir adgangskontrol.

Svanemølleværket

Svanemølleværket

SmartAir på 35 døre.

Frederikssund Hospital

Frederikssund Hospital

Frederikssund Hospital har Smartair på 2 døre

Husum Apotek

Husum Apotek

Husum apotek Smartair 4 døre

Hi Q

Hi Q

Smartair 1 dør

Ring 70 20 87 97 - klik her!