Smid din nøgle væk

Du er her: Låsesmed > Smid din nøgle væk

Yale Doorman kvinde og tastaturSmid din nøgle væk. Hidtil har elektroniske kodelåse været forbeholdt primært større virksomheder på grund af de høje omkostninger til styringsenheder og vedligehold, men med den nye Yale Doorman er det nu muligt at få al den professionelle funktionalitet til en pris, langt de fleste sagtens kan betale. Yale Doorman er en komplet elektronisk lås til private hjem, som i Danmark forhandles af den anerkendte nøgleproducent Ruko.

Skift husnøglen ud med en brik – Eller ingenting

Afhængig af hvad der passer dig bedst, kan du enten vælge at benytte en chip-brik som elektronisk nøgle eller taste en personlig kode og lade begrebet nøgle gå helt i glemmebogen. Den form for fleksibilitet er et godt eksempel på, hvorfor Yale Doorman er et godt køb for den store familie eller den fortravlede forretningsmand. Oven i købet kræver Yale Doorman et absolut minimum af installation – Cylinderen passer i de fleste almindelige hoveddøre, og kan installeres både med venstre- og højrevendt håndtag.

Yale Doorman monteret på dør

Giv andre adgang med en tidsbegrænset kode

Du er på arbejde og får besøg af skorstensfejeren klokken 11:30. Du kan enten vælge at smide en nøgle under dørmåtten, og dermed potentielt åbne dit hus for alverdens ubudne gæster, eller tage hjem fra arbejde og fysisk være tilstede under hele arbejdet. Vi kender alle sammen de situationer, hvor vi ville ønske at vi kunne give folk en tidsbegrænset nøgle eller kode til vores hus – Med Yale Doorman er det nu endelig muligt. Det tager under 30 sekunder at sætte en tidsindstillet kode op direkte på låsemodulet, og så kan du trygt stole på at dit hus er både sikret mod indbrud og åbent for de rette personer.

Yale Doorman i punktform – Tre gode grunde:

  1. Modsat mange andre elektroniske låseløsninger, kræver Yale Doorman ingen central styringsenhed eller kontakt med hverken strøm- eller internet.
  2. De fleste af os har prøvet at tabe en nøgle, og efterfølgende været nødt til at skifte alle låse i huset. Med Yale Doorman kan du blot skifte kode eller blokere de tabte chip-brikker.
  3. Displayet lyser op når du taster på det, og du har derfor ingen problemer med at taste rigtigt i svag belysning eller om natten.

Vælg en fremtidssikret, billig og fleksibel løsning

Vi er overbeviste om at Yale Doorman er et rigtig godt køb for mange danskere. Kombinationen af en billig indkøbspris og nem installation gør det til en oplagt løsning for privatpersoner, frem for de ofte tunge og dyre erhvervsløsninger, som hidtil har været eneste alternativ. Køb Yale Doorman i dag og smid din husnøgle væk for evigt.

 

2017-03-10T09:58:58+00:00
Ring 70 20 87 97 - klik her!