skift din gamle kasselås

Du er her: Låsesmed > skift din gamle kasselås

I de fleste tilfælde, hvor det er lykkes ubudne gæster at trænge ind i en lejlighed eller anden bolig, ved at sparke døren ind skyldes det at der har været monteret en gammel kasselås. De gamle kasselåse er monteret på en måde der gør at karmen let flækker ved et spark på døren. Nyere kasselåse bliver derimod monteret med sikkerhedsslutblik hvilket gør det langt sværere at sparke døren ind. hvis man vil gøre det sværere for indbrudstyven kan man kan også overveje at montere en ekstralås. Monteringen af ekstralåsen, anbefales af de fleste der arbejder med sikkerhed og du kan læse mere om hvorfor en ekstra lås øger sikkerheden mere end bare en enkelt lås på din hoveddør. En anden god hjemmeside med information om tyverisikring og indbrudssikring er stopindbrud.dk. Siden er en god side med information omkring indbrud, både hvor ofte der forekommer indbrud, man kan læse om indbrudtyvens fortrukne indgange og der er mange artikler om hvordan man kan sikre sig selv. Der er også masser af gode råd på vores egen hjemmeside læs f.eks om hvordan du selv monterer en kasselås eller du kan kontakte vores låsesmed på telefon 70 20 87 97 hvis du ikke er gør det selv typen. Vi tilbyder altid at lave et gratis sikkerhedstjek af din bolig. Din sikkerhed er nemlig vores forretning.

2017-03-10T09:58:57+00:00

En kommentar

 1. Fredslund 15. august 2014 at 13:26

  Hej HV Låseteknik

  Da vi har haft indbrud ved at vores dør er blevet sparket ind, vil vi gerne have jer ud og give os et tilbud på hvordan vi sikrer vores dør bedst muligt fremover.

  Vi vil gerne bestille en tid om formiddagen og med mulighed for, at I med det samme kan sætte en ny lås i døren og sikre den.

  Venligst kontakt os på ovenstående mail adresse.

  Mvh. Fredslund

Der er lukker for kommentarer.

Ring 70 20 87 97 - klik her!