Sikringsløsninger til erhverv

Tyverisikring af dit firma

Virksomheder er ofte attraktive mål for indbrudstyve, på grund af f.eks. letomsætteligt IT-udstyr, stort varelager eller værdifulde produkter.

Vi er specialiseret i tyverisikring af erhvervsegendomme og har mere end 25 års erfaring med at rådgive alle typer virksomheder med de bedste råd om alarm og sikring.


  Få et uforpligtende tjek af jeres sikkerhed

  Vi tilbyder tjek af jeres sikkerhed, som kan udføres i dialog med jeres medarbejder på stedet. Sammen laver vi en en sikringsplan.

  Vi skræddersyer sammen en sikringsplan med udgangspunkt i jeres behov. Målet er mere tryghed til alle ansatte og kunder, samt gøre gøre jeres systemer lette at veligeholde og slå til og fra. Det kunne være systemer som:

  Få hjælp til dit projekt

  Vi tilbyder projekteringshjælp i forbindelse med sikkerhed. Vi kan levere veldefinerede løsninger som er til at gennemføre og ikke mindst betale. Vi tager udgangspunkt til de aktuelle muligheder og og forhindringer der er i jeres bygninger.

  For at sikre jer den mest optimale løsning, stiller vi vores mangeårige viden og erfaring til rådighed og vejleder gerne om hvilke produkter, der er de rette til jeres behov.

  De mest populære mærker blandt vores erhvervskunder

  “Lad os tage en snak om sikkerheden og finde frem til den rigtige løsning”

  Johnny Ærenlund

  Ring til mig på 70 20 87 97

  Produkter

  Låsesystemer

  Låsesystemer til erhvervsvirksomheder og boligejendomme.

  Secvest Alarm

  Ideel til eftermontering eksisterende bygninger og kan intuitivt betjenes.

  Pengeskabe

  Salgt op oplukning af pengeskabe, nøglebokse og brandskabe.

  Sikkerhedsdøre

  Ud over låsen, kan vi også levere hele døren, der også er ekstra sikker.

  Dørtelefon

  Endelig en dørtelefon der er fleksibel som udgangspunkt.

  Dørautomatik

  Vi leverer og monterer alle former for dørautomatikker og dørlukkere.

  Videoovervågning

  HV Låseteknik er uddannet i ABUS video systemer

  Traka21

  Fremtidens nøgle opbevarings system.

  DNA mærkning

  Du kan sikre dine ejendele yderligere med DNA mærkning.

  Port åbner

  En Portåbner er en hjælpende hånd til ældre og handikappede.

  Elektronisk dørspion

  En genial opfindelse til ældre, børn og svagtseende.

  Den rigtige montering af låse er vigtig

  For at sikre din virksomhed ordenligt, er det vigtigt at have monteret låsene på den rigtige måde. Låsene på ydredørene, og hvor du ellers stopper tyvende mod at komme ind, må ikke være ældre end 10 år gamle. Er de ældre end det, bør du kontakte os for at få dem skiftet ud.

  Der er tilfælde hvor en simpel lås bare ikke er nok. Her bliver du nødt til at tænke i helt nye baner, så som tv overvågning og alarm sikring.

  Du sikrer dig bedst hvis du tænker lige som en indbrudstyv. En tyv er effektiv og vurderer lynhurtigt hvor det svageste punkt i din sikkerhed er, og udnytter den. Er det ikke lige til at finde et svagt led, så er din sikkerhed i orden. Vi laver gerne et låsecheck samt tager en god snak om hvordan du kan sikre netop din bolig optimalt, fordi der er ikke to boliger der er helt ens.

  Vi er der også hvis du er noget særligt!

  Har du allerede haft indbrud, eller er der en bølge af indbrud i dit nærområde, er det endnu mere vigtigt at have de rigtige låse på døren og at låsene er monteret efter alle regler og anbefalinger. Har du særlige værdier i din virksomhed, så tag fat på en af vores dygtige og uddannede medarbejdere for at finde den helt rigtige løsning for dig.

  Ring 70 20 87 97 - klik her!