Boligens sikkerhed

Privat sikring af dit hjem

Vi tilbyder alt indenfor sikkerhed- lige fra servicering og montering af låse, til omlægning, oplukning og en bedre sikring af din bolig.

Sikkerhedstjek

Du og din familie skal føle jer trygge – både når I er ude og når i er hjemme. HV låseteknik hjælper med sikring af dit hjem, mod ubudne gæster og vi hjælper også med akutte låseopgaver. Du kan bestille et sikkerhedstjek af din bolig – hvor vi sammen gennemgår hvilke tiltag der kan gøre dit hjem mere sikkert.

Låseservice

  • Oplukninger af alle slags låse
  • Omkodning af låse ved mistede nøgler
  • Ny montering af mere sikre låse
  • Reparation af låse
  • Reparation efter indbrudsskader
  • Sikkerhedstjek af din bolig

Sikre låse

Godkendt nøgleRuko Garant Plus er baseret på den nyeste teknologi, Ruko dp. Cylinderen er borebeskyttet og dirkesikker. Garant Plus er patenteret og godkendt af ”Forsikring & Pension” i højeste sikkerhedskategori og er derfor af forsikringsselskaberne vurderet som sikker mod gennembrydning og oplukningsforsøg.

Gamle slidte låse, dårlige sikrede døre og vinduer, er ofte årsagen til at en indbrudstyv let kan skaffe sig adgang til boligen. En sikker lås er borebeskyttet og har en høj dirke- og kopieringssikkerhed.

Det er en god idé at montere en lås, der kan låses fra begge sider. Hvis tyven kommer ind gennem et vindue, får han svært ved at komme ud af huset igen med store
genstande som f.eks. et tv.

Den bedste sikring af dit hjems hoveddør består af én eller helst flere gode låse. To låse er bedre end én og gør arbejdet dobbelt så besværligt for tyven. Derfor er det altid en god idé at supplere hovedlåsen med endnu en lås. Vær dog opmærksom på, at der i tilfælde af brand, skal være et vindue eller en dør ud i det fri, der skal kunne åbnes indefra uden brug af nøgle.

Slidte låse

Ikke godkendt nøgleForældet cylinder med 5 stiftr. Denne gamle nøgle er velegnet til aflåsning af skabe og postkasser, hvor der ikke opbevares ting af større værdi. Du kan kende nøglen på det runde nøglehoved.

Få låsen undersøgt og skiftet ud, hvis der er tegn på slid. Skift helst til en god lås med en høj sikkerhed Læs mere her

Hvis den gamle lås er dørens eneste lås, kan du i stedet for en udskiftning supplere med en ekstra lås. Du kan læse mere om sikkerhed på stopindbrud.dk

Få yderligere rådgivning til dit hjem

Er du i tvivl om hvilke låse og hvad der kan være behov for i dit hjem, er du velkommen til at ringe til en låsesmed for yderligere rådgivning. Vi kommer også gerne ud og ser på din bolig og hvilke tiltag der er nødvendige for at din bolig er sikret godt nok.

For kontakt ring 70 20 87 97 eller benyt vores kontaktside

Boligens sikkerhed

Ring 70 20 87 97 - klik her!