Nøglebriksystem

Nøglebriksystem

Et nøglebriksystem er en elektronisk adgangskontrol, der fungerer som en fleksibel, sikker og effektiv erstatning til de fysiske nøgler, som vi kender fra hverdagen. I dag har mange virksomheder og ejendomme et låsesystem baseret på almindelige nøgler, men det kan være besværligt at holde styr på hvem og hvor mange, der har adgang til bygningen. Med elektroniske nøgler kan man nemt og hurtigt kontrollere, hvem der har adgang til bygningen.

Sikkerhed og effektivitet med elektronisk nøgle

Elektroniske nøgler øger både sikkerheden og effektiviteten. Mister du en traditionel nøgle til en virksomhed eller ejendom, skal alle cylindre i de fælles døre skiftes. Det betyder også, at alle de personer, der bliver påvirkede af udskiftningen, efterfølgende skal have uddelt nye nøgler. Det er en både bekostelig og besværlig affære.

Med elektroniske nøgler slipper du for at skulle udskifte nøglebrikker og låse, hvis du mister en enkelt nøgle. Du kan nemlig nemt ændre adgangsindstillingerne for de resterende nøgler, så du ikke er nødsaget til at udskifte dem. Opdager du, at du har mistet din nøgle, eller er der en i bygningen, der ikke længere skal have adgang, kan adgangen også hurtigt slettes fra den enkelte nøglebrik, uden du behøver at have nøglen i hænderne først.

Nøglebrikkerne er sikret mod kopiering, så du kan være sikker på, at det kun er dem, du har betroet en nøgle, som har adgang. På den måde har du altid kontrol over, hvem der har adgang til din virksomhed eller ejendom.

Med nøglebrikkerne kan du oprette individuelle adgangsrettigheder til de enkelte nøgler. På den måde kan du med én nøgle give fx beboere eller medarbejdere forskellige adgangsmuligheder. Det letter både proceduren for dig og for modtageren, som ikke skal jonglere rundt med et stort nøglebundt.

Fordele ved nøglebrikker og elektroniske nøglesystemer

Som du har kunnet læse hidtil, er der mange fordele ved at skifte de traditionelle nøgler ud med elektroniske nøgler:

  • Du får en større kontrol over, hvem der har adgang til bygningen.
  • Du har mulighed for at give adgang til bestemte områder i bygningen, såsom bestemte værelser, lejligheder eller kontorer.
  • De elektroniske nøglebrikker kan hurtigt oprettes, ændres eller annulleres, hvilket letter administrationen.
  • Der er generelt en stor besparelse i forhold til traditionelle nøgler, eftersom du ikke står foran ekstra omkostninger, hvis en nøgle bliver væk.
  • Det giver en øget tryghed hele vejen rundt – både for gæster, medarbejdere, beboere og udlejere.

Adgangskontrol med nøglebrik – hvilket system skal du vælge?

Der findes flere forskellige typer af adgangskontrol med nøglebrik, og der er ikke én løsning, der er bedst til alle. Det afhænger i høj grad af din specifikke situation. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af nøglebrikker og låse, så du kan finde netop den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er der altid professionel og kyndig vejledning at hente hos os. Hos HV Låseteknik er vi specialister indenfor adgangskontrol med nøglebrik. Vi har mange års erfaring med at rådgive i de forskellige produkter, og vi sætter vi en ære i at give dig den bedste løsning. Derfor kommer vi gerne ud besøger din virksomhed eller ejendom, så vi kan lære mere om din specifikke situation og dine behov. På den måde kan vi med egne øjne se de udfordringer, du står overfor, og det gør, at vi kan finde det digitale låsesystem, som passer bedst til dig.  

Læs mere om nøglebriksystemer og de forskellige muligheder her.

Ring 70 20 87 97 - klik her!