Låseservice

Indenfor låseservice har vi mange års erfaring, og kan garantere dig den bedste låseservice til fornuftige priser. HV Låseteknik kan hjælpe dig med alle slags opgaver en låsesmed kan udføre. Vores erfarne folk har den nødvendige ekspertise og erfaring til at kunne levere kvalitet i alt lige fra montering og reparation af låse til omkodning af hele låsesystemer.

Montering af lås

Det er vigtigt at søge professionel vejledning inden man får monteret nye låse.

Reparation af låse

Defekte låse kan skyldes mange forskellige faktorer. En typisk situation vi møder er en knækket nøgle, der stadig sidder i låsen

Udskiftning af låse

Vi har 20 års erfaring og er autoriserede og udskifter låse i private hjem og i virksomheder

Oplukning / omkodning

Oplukning af låse, biler samt Pengeskabe, omkoding til nye nøgler

Kopi af nøgle

Vi er certificerede til at lave systemnøgle kopiering og kan blandt andet kopiere din Ruko Garant Plus nøgle efter sikkerhedskort.

Systemnøgle tjek

Her på listen kan du se hvornår dit patentet udløber på de fleste nøgler.

Bilnøgler

Vi kopierer både almindelige bilnøgler og elektroniske bilnøgler.

Gør det selv

Her på siden kan du finde nyttige artikler og videoer til gør det selv folket.

Bil oplukning

Hvis du har brug for en ny bilnøgle, så laver vi også kopiering af bilnøgler.

I HV Låseteknik benytter vi os af de bedste låsesystemer på markedet så som Rukos låsesystemer, da vi ved at disse giver dig den mest sikre løsning. Vi bruger kun godkendte produkter, værktøj og brands. Det danner grundlag for den succes vi har som låsesmed i København, og vi kombinerer det med faglig stolthed, erfaring og god låse service.

Udfører små og store låseservice opgaver

Vi ønsker er gøre det bedste hver gang. Alle vore medarbejdere møder op til hver opgave til tiden og i godt humør. De er professionelle og ingen opgave er for stor eller for lille.

Hos HV Låseteknik kan du være sikker på at du altid får det bedste, man kan få. Vi lægger en ære i at være blandt de absolut bedste låsesmede du kan købe for penge. Den bedste låseservice er bakket op af 24 timers stand-by, hvor vi altid er klar til at rykke ud, nat eller dag. Selvsagt er det derfor rigtig vigtigt for os at vores låsesmede ikke bare er fagligt dygtige, men også kan give dig en god låseservice.

Leder du efter sikker og hurtig låseservice står HV Låseteknik klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 70 20 87 97 for et uforpligtende tilbud.

Ring 70 20 87 97 - klik her!