Montering af lås

Låse er et af de primære steder man kan sikre sig imod indbrud. Hvilke låse man skal vælge at få monteret, afhænger af mange forskellige ting. Det er vigtigt at søge professionel vejledning inden man får monteret nye låse, da vores låsesmede er opdateret på de gældende regler, det sidste nye om hvordan indbrudstyve bryder ind og hvilke produkter der er de bedste på markedet.

Montering af låse i private hjem

Overordnet anbefaler vi at din hoveddør er aflåst med to låse, hvilket gør det mere besværligt for en eventuel indbrudstyv at komme ind. Selv om dine låse er vigtige skal du huske at de ikke står alene i dit hjems overordnede sikkerhed. Af og til bliver det nødvendigt at højne sikkerheden andre steder i form af f.eks. alarmer og videoovervågning. En tyv vil altid lede efter det svageste punkt.

Er dit behov for sikkerhed i hjemmet ud over det sædvanlige, er det en rigtig god idé at kontakte en professionel låsesmed. Især er en korrekt montering af låsen er vigtig hvis låsen skal virke optimalt. Du er velkommen til at ringe og få en snak en låsesmed, hvis du er i tvivl om sikkerheden i dit hjem er tilstrækkelig. Din sikkerhed er vores forretning.

Montering af låse hos virksomheder

Ligesom hos private er det vigtigt at have monteret to låse på alle yderdøre, for at gøre det mere besværligt for en eventuel indbrudstyv. De fleste forsikringsselskaber kræver yderligere at den ene lås er godkendt i rød klasse. En anden ting man skal være opmærksom på, er om eventuelt ansatte skal have mulighed for at kopiere virksomhedens nøgler og om alle ansatte skal have adgang til alle lokaler. De fleste vælger enten et nøglesystem hvor nøglerne kun kan kopieres med en pinkode og sikkerhedskort eller et elektronisk adgangskontrolsystem.

Typer låse

Vi fører mange forskellige mærker og varianter blandt andet har vi Ruko låse, Zeiss låse, Abus låse, hængelåse, vindueslåse, motorlåse og københavnerlåse.

Kontakt HV Låseteknik og vi kan hjælpe dig med korrekt montering af din lås.

Ring 70 20 87 97.

Du kan også se på vores side test din nøgle for gode råd og vejledning om nøgler. Du kan også se om din nuværende lås kan åbnes med en bankenøgle.

Ring 70 20 87 97 - klik her!