Verisure Alarm

Du er her: Låsesmed > Verisure Alarm

Verisure

Hv låseteknik har indgået et samarbejde med Verisure. Verisure er en de største forhandlere af privat alarmer, deres alarmer sikrer først og fremmest dit hjem imod tyveri. Alarmen kan derudover også kobles op til brandalarmen og har mange smarte tjenester og muligheder for at koble sig til teknologien i dit hjem, f.eks temperaturen, elektriciteten og låsen i hovedøren. Læs mere om produktet på Verisures hjemmeside.

Yale Doorman

Produktet fra Verisure sælges til fordelagtige priser sammen med en Yale Doorman lås til din hoveddør. Når du køber en yale Doorman sammen med en alarmpakke fra Verisure, får du adgang til deres smarte app, der betyder, at du kan låse din dør op eller se hvem der er hjemme ved hjælp at din mobiltelefon*. Muligheden for at åbne for døren ved hjælp af din telefon kan være nyttigt i mange situationer, man behøver f.eks ikke længere at holde fri fra arbejde for at kunne lukke håndværkeren ind i hjemmet og man kan se om børnene er kommet hjem fra skole. Det er også slut med at tilkalde en låsesmed fordi nøglerne er blevet væk, det kan du nu klare via telefonen. 

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til produkterne er du velkommen til at ringe til vores låsesmed på 70 20 87 97 for en uddybning af produkterne og vejledning om produktet kan være noget for dig.

Som låsesmed er din sikkerhed vores forretning og det er vigtigt at du føler dig tryg både når du er ude og når du er hjemme, derfor tilbyder vi altid et uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

 

*det kræver at man har en smartphone og at den har internetadgang.

 

2018-05-11T13:36:35+00:00
Ring 70 20 87 97 - klik her!