julehjælp

Du er her: Låsesmed > julehjælp

Julen er hjerternes fest, men for mange familier er julen lig med trængsel, da deres økonomi slet ikke slår til alle de udgifter som julen indebærer. Der er rekord stor antal ansøgere af julehjælp til forskellige foreninger og dansk folkehjælp spår at mere end 8500 vil ansøge om julehjælp og dansk røde kors har et mål om at uddele julehjælp til 5000 familier så behovet er stort. Hv låseteknik har i år sponsoreret 10 gavekort til Føtex på hver 500 kr til det frivillige initiativ “julehjælpen”.

Julehjælpen er en frivillig organisation der formidler kontakt til donationer over hele landet, hvor hjælpen går til trængende familier. Man kan donere nye ting men også aflagt legetøj, spil, film og tøj er der mange familier der nyder godt af. På julehjælpens hjemmeside kan man se at der er stor efterspørgsel på julekurve og det giver derfor god mening at vi sponsorerer gavekort. Gavekortet kan bruges til julemiddagen, til klippe klistre aktiviteter, spil, gaver eller hvad der måtte være behov for.

Hvad julehjælpen er og hvordan det fungerer, kan man læse mere om på http://www.julehjaelpen.dk. På deres hjemmeside kan man læse mere om hvordan julehjælpen bliver administreret og hvordan man eventuelt søger om og giver hjælp.

Vi håber at gavekortet kan varme hos nogle familier der har brug for lidt hjælp til at få en god juleaften. Sidste år lykkes det julehjælpen at hjælpe 1005 familie der fik hjælp til gaver, mad, tøj og andre ting som frivillige havde doneret.

HV Låseteknik siger tak til julehjælpen for det gode initiativ og vores låsesmede ønsker alle en rigtig glædelig jul. Hyg også online på julestads.dk

 

2018-05-14T10:35:40+00:00
Ring 70 20 87 97 - klik her!