Kundetilfredshed

 

zufriedene_kunden

Vores mål er at blive en af de fortrukne låsesmede i København og dette forsøger vi at opnå, ved at have tilfredse kunder og ved at vores montører altid udfører et godt stykke arbejde.

Vi har fået rigtigt mange låsesopgaver og nye kunder gennem eksisterende kunder.

Kunderne har anbefalet os til deres venner, naboen eller andre i deres omgangskreds fordi de har været tilfredse med det arbejde der er udført.

Som låsesmed kommer vi ud til opgaver andre ikke har løst tilfredsstillende og der er faktisk mange eksempler på at der er sjusket med installationen af låsene så sikkerheden ikke længere er i top. Derfor er det at skulle have besøg af en låsesmed en tillidssag.

Vi er stolte af det arbejde vi laver og derfor opfordrer vi vores kunder til at videregive deres oplevelse af vores arbejde. En af måderne hvorpå man kan fortælle om sin oplevelse er på vores hjemmeside. Man er velkommen til at lægge sin kommentar på hjemmesiden og her har man mulighed for at fortælle om det arbejde man har fået udført og hvad der var godt eller skidt.

En anden mulighed er efter man har haft besøg af en låsesmed. Når vores låsesmede har udført deres arbejde udleverer vi en seddel hvor man har mulighed for at lave en anmeldelse af vores firma og efterfølgende kvitterer vi med enten en flaske vin eller en æske chokolade som tak for ulejligheden.

Den sidste mulighed er at ringe til os.

Vi har også flere kunder der ringer ind og fortæller os om oplevelsen af deres besøg af låsesmeden. Hvis der er nogen spørgsmål er man velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi lever af tilfredse kunder og vil gerne have feedback på vores arbejde, så vi kan blive ved med at forbedre os, så hjælp os til at blive den fortrukne låsesmed i København. Din sikkerhed er vores forretning.

HV Låseteknik kan kontaktes  på telefon 70 20 87 97.

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!