Hvem lurer på hvem? Skjul det med en brevsprækkeskjuler

Har du stadigvæk en brevsprække til posten i døren?  Brevsprækken er et af de steder du kan sikre dit hjem for relativt få omkostninger.

Udover to låse på døren anbefaler vi at man afdækker sin brevsprække. Hvis man har en gammel brevsprække der ikke længere bruges kan man sætte en plade fast på indersiden af døren således at man ikke længere udefra kan løfte brevsprækken. Tyven har nemlig mulighed for at kigge ind i din lejlighed sålænge at der er en brevsprække. Tyven kan dermed lurer om der er nogen hjemme inden han eventuelt forsøger at bryde ind, derfor er det en god ide at få lukket af for den mulighed.

HV Låseteknik sælger brevsprække dækplader for 250.- inkl moms. Brevsprækkeskjuleren er let at monterer, der skal bare skrues 4 skruer i døren.  Du kan se en video af produktet herunder. Man skal også være opmærksom, hvis man har en gammeldags dørspion uden låg.

Har man en af de gamle dørspioner, kan man nemlig både se ind og ud af lejligheden. Dette problem kan afhjælpes med en nyere model med låg eller med den elektroniske udgave af en dørspion. Det elektroniske dørspion har et farvedisplay hvor man kan se hvem der står uden for døren, fordelen ved den elektroniske dørspion er at den også kan se i mørke, læs eventuelt mere her. Hvis du er i tvivl om produktet er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller komme forbi vores butik og få vejledning om hvordan man bedst muligt sikrer sit hjem.

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!