Vedligehold din lås

Vi kommer ud til mange forskellige oplukninger, lige fra legetøj til åbninger af bankbokse. Når vores medarbejdere begynder en vagt, så er det ikke til at sige hvilke situationer og låse vi vil møde. Men mange besøg af låsesmeden ville kunne spares ved at vedligeholde dine låse selv.

Alle låse skal vedligeholdes

Både kasselåse og bankens låse kan gå i baglås, og selv om de ellers er meget forskellige, så er nøglen til sikker drift en løbende vedligeholdelse af låsemekanismerne.

Smøring af din lås

Vi oplever lidt for ofte at produktet WD40 bliver brugt i låse og det smører låsene rigtig godt. Men kun i kort tid for låsen bliver affedtet og begynder at blive ekstra slidt fordi al smøring forsvinder efter brug af WD40.

De fleste smøremidler virker bedre end WD40 og de findes i mange forskellige variationer. Nogle låse smøremidler er specialiceret i udendørs brug, og vil fx indeholde fugtfortrængende elementer. Andre vil indeholde teflon for at minimere slidet i en mekanisk lås.

Det vigtigste er at du benytter smøremidler beregnet til låse. Så er du sikker på den bedst mulige driftsikkerhed af din lås, hvad enten det er til legetøjs pengekassen eller til den stålforstærkede dør i banken.

Spørg os gerne til råds om hvordan du holder dine egne låse i topform.

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!