Skal du være vores nye kollega ? Vi søger en uddannet låsesmed eller elektriker

Er du kendt for din gode kundeservice og har du teknikken i orden? Så har du chancen for at blive en del af en spændende virksomhed i vækst!

HV Låseteknik leverer sikring i topklasse og vi er på udkig efter en kompetent låsesmed/elektriker, der kan starte hurtigst muligt.

Hos os arbejder du selvstændigt, nyder stor frihed og får masser af kompetent sparring og du kan altid regne med en hjælpende hånd fra en kollega. Vi har det sjovt sammen, både til hverdag og når vi går til fest.

Der er nogle af dem du kommer til at arbejde sammen med:

Vi er glade for vores kunder og vil gerne kunne tilbyde den bedste service, derfor skal du have sans for vores kunders behov for fremragende service og kompetent vejledning.

Du skal have en positiv tilgang til opgaverne og være med til at bidrage til at opgaverne bliver løst i fællesskab med de andre ansatte. Du har hænderne skruet godt på og lyst til at gøre en forskel for vores kunder.

Din profil

  • Du er uddannet låsesmed eller elektriker med interesse for låse
  • Du har kørekort
  • Du kan fremvise en ren straffeattest
  • Du er loyal og mødestabil
  • Du er serviceminded
  • Du kan indgå i fleksibel vagtordning

Erfaring og lyst til at arbejde med ADK, dørautomatikker og alarmer er et krav, da vi beskæftiger os meget med dette. En stor del af dit daglige arbejde vil bestå af servicekørsel til både private og erhvervskunder, derudover vil du blive en del af en vagtordning, hvor man på skift, kører vagt i weekenden.

Vi tilbyder en god og spændende arbejdsplads, med løn efter kvalifikationer, derudover får du naturligvis både pension og en 6. ferieuge. Vi er en låsesmed med butik i Valby og servicerer både private, erhverv og institutioner i hele København. Vi er 11 ansatte og for os er det vigtigt, at vi har det godt sammen. Det giver lyst og motivation til at udføre det bedste stykke arbejde.

Synes du at du passer til profilen og har lyst til at vide mere? Så send en mail med dit CV og en jobansøgning til tina@hvlt.dk og skriv ‘Jobansøgning’ i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet kan du kontakte Tina Madsen på tlf.: 26243030

Ansøgningsfrist. 15. oktober

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!