HV Låseteknik er Gazelle nomineret 2017

Børsen har igen kåret HV Låseteknik som gazelle 2017. Det betyder selvfølgelig, at det er lykkedes os igen at leve op til de krav, som Børsen stiller:

En gazellevirksomhed har i løbet af fire regnskabsår hvert år haft positiv vækst og har samlet set fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden

Vi takker vores kunder, medarbejdere og øvrige forretningsforbindelser for mange spændende år og ser frem til endnu flere. Siden 1995 har Dagbladet Børsen kåret erhvervslivets absolutte hurtigløbere – de såkaldte Gazeller.

Der er mange grunde til vi er glade for prisen. Men grunden er nok mest at vi har gode medarbejdere og de bedste kunder man kan ønske sig; dem der kommer igen og igen.

Gazellerne trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – alle er de med til at genopfinde Danmark

Det er flotte ord fra Børsen, som gør os både stolte og glade. Vi takker for nomineringen og retter ryggen lidt ekstra, når vi udfører dine låseopgaver i dag.

Læs mere om årets gazeller på

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!