Åbent hus Søndag 4. maj kl 10 – 14

Du er her: Låsesmed > Åbent hus Søndag 4. maj kl 10 – 14

HV Låseteknik holder Sikker Søndag d. 4. maj fra 10-14 hvor der vil være fokus på sikkerhed og indblik i låsesmedens arbejde.

Kig forbi og vind en sikkerhedspakke til 5.000,-

Blandt de der kigger forbi butikken søndag d. 4. maj fra 10 til 14, vil der blive trukket lod om en sikkerhedspakke leveret af HV Låseteknik.

7 ud af 10 har dårlig sikkerhed

70 procent har dårlig sikkerhed.

Indbrudstyve leder eftermuligheder og det ser efter hvor det er lettest at lave et indbrud og hvor der er noget det kan sælge igen. Hvor let er det at bryde ind hos dig? Er din sikring god nok og er du en af de tre med ordentlig sikring? Kig forbi HV Låseteknik denne søndag og få svarene.

Prøv selv at være låsesmed eller tyv

HV Låseteknik inviterer om bag kulisserne. Kom forbi søndag d. 4 maj fra 10- 14 og prøv låsesmedens værktøj. Der vil blive mulighed for at prøve hvordan man omstiller en lås. Man kan prøve kræfter med ”slyngen” som er et værktøj til at åbne døren igennem brevsprækken i ren Olsenbanden stil. Der vil være mulighed for at prøve hvordan en bankenøgle virker og for at se om du kan mestre en låsepistol, eller om du kan tænke som en tyv.

featured-verisure

Demonstration af Verisure alarmer

Alarm firmaet Verisure viser deres produkter frem og har nogle fordelagtigt tilbud med. Overvejer du at få installeret en alarm er her en rigtig god mulighed for at få råd med på vejen af eksperter på området.

featured-ruko25pct

25% rabat på alle Ruko låse

På dagen vil man kunne vinde præmier og der vil også være 25 % rabat på alle Ruko låse hele dagen.

Vi serverer pølser og noget at drikke

Under hele arrangementet vil der blive serveret pølser m. brød samt øl og vand ved grillen foran butikken.

2017-03-10T09:58:54+00:00
Ring 70 20 87 97 - klik her!