Tilbud på vindueslåse

Du er her: Låsesmed > Tilbud på vindueslåse

Lige nu og tre måneder frem har HV Låseteknik tilbud på vindueslåse. Du kan få 10 vindueslåse og kun betale for de 9. Vi forærer dig den sidste gratis. 10 Vinduslåse koster normalt 2500 leveret og monteret men i tilbudsperioden kan du få låsene installeret for 2250.

Hvorfor er det vigtigt med vinduslåse?

I følge forsikring og pensions undersøgelse af hvordan indbrudstyven kommer ind, er tyvens favoritindgang vinduet hvis man bor i hus eller i en stuelejlighed. Hele 37 procent af alle indbrud i et parcelhus er gennem vinduerne.
Man kan derfor vinde meget ved at gøre det svært for tyven, tyven vil ofte lede efter en nem vej ind og ikke mindst ud af huset med tyvekosterne. Vindueslåse er med til at gøre det svært for tyven da det ikke længere bare er muligt at smadre vinduet og stikke armen ind og lukke vinduet op.

Brug din låsesmed

Hvis du er i tvivl om hvordan din lejlighed eller hus er sikret godt nok kan du også benytte dig af vores gratis sikkerhedstjek. Vores låsesmed kan vejlede dig hvis du har spørgsmål til sikkerhed eller låsesmeden kan komme hjem til jer og gennemgå hvor de eventuelle svage punkter er. Ring til låsesmeden på telefon 70 20 87 97

2018-05-14T11:07:23+00:00
Ring 70 20 87 97 - klik her!