Nyt iLOQ S5 adgangskontrol system

I 2007 lancerede iLOQ, en finsk innovatør i låsesektoren, verdens første selvdrevne digitale låsesystem. iLOQs digitale låsesystem S10 var det første låsesystem i sit felt til at løse mangler og begrænsninger der er ved et mekanisk låsesystem digitalt uden batterier eller kabler. 

Læs mere om S5 fra iLOQ her ➤

Til dags dato har virksomheden allerede leveret over 2 millioner nøgler og en million låsecylindre. Med lanceringen af ​​den nye iLOQ S5 udnytter virksomheden potentialet ved digitalisering og Internet of Things for at forbedre sikkerheden, reducere regeringsførelse og reducere livscyklusomkostninger. iLOQ S5 vil være tilgængelig i Finland fra oktober.

Batterifri løsning

Ligesom andre iLOQ digitale og mobilbaserede låsesystemer kræver den nye iLOQ S5 ikke batterier eller kabler. Den elektricitet, der er nødvendig for at sikre adgang og låse låsen, opnås ved at indsætte nøglen i låsen. Jo flere nøgler og låse der er i ejendommen, jo flere reduceres omkostningerne. Store låsesystemer kan spare millioner af euro i anskaffelses- og vedligeholdelsesomkostninger i løbet af systemets levetid. Derudover er iLOQs selvdrevne løsninger miljøvenlige og designet til at vare. I 2019 alene sparer de 27.000 kg batteriaffald og 7.000 kg metalaffald sammenlignet med andre låsningsløsninger.

Smartere og lettere adgangskontrol

Som med andre iLOQ-løsninger kan du nemt oprette, redigere og fjerne adgangstilladelser eksternt ved hjælp af den skybaserede iLOQ Manager-software. ILOQ S5 digitale låsesystem adskiller sig imidlertid fra andre løsninger, idet det tillader kommunikation mellem læsere, nøgler og låse i bygningen. Før oplåsning deler systemprodukter oplysninger såsom adgangsrettigheder, brugsinformation, tidsbegrænsninger og nøglelokalister. Dørene kræver dog ikke kabler eller batterier. Den avancerede iLOQ S5 gør adgangskontrol hurtigere og lettere end nogensinde.

Fjernadministration

iLOQ S5 kan udvides med iLOQ Online for lettere og hurtigere fjernbetjening af låsesystemet. iLOQ Online kan implementeres ubesværet i en enkelt dør eller som en kablet flerdørsløsning. Det er også muligt at tilslutte fjernstyrede låsecylindre, læsere og tidsstyrede elektriske døre.

Alsidig integration med forskellige systemer

Den åbne programmeringsgrænseflade i iLOQ S5 muliggør integration med moderne datadeling og reservationssystemer og kundens personlige databaser. Dette har mange nyttige applikationer. For eksempel kan reservationen af ​​fællesrum opdateres ved hjælp af berøringsskærme på skærmen eller mobile applikationer og distribueres til iLOQ S5-tasten.

Læs mere om S5 fra iLOQ her ➤

Den nye iLOQ S5-serie – den perfekte adgangskontrolløsning

ILOQ S5 digitale låsesystem er en del af den fleksible og fleksible iLOQ S5 produktfamilie. Kunder kan bruge iLOQ S5 digital nøglebaseret løsning, iLOQ S50 mobilløsning eller en kombination deraf. Mange enheder kan bruges i ét system, herunder iLOQ S5 digitale nøgler, iLOQ S50 nøglenummer, RFID’er, NFC-aktiverede telefoner og PIN’er. ILOQ S5-serien er fuldt skalerbar for at imødekomme kundernes behov. Derfor er det lige så velegnet til individuelle bygninger, som det er til snesevis af ejendomme med tusinder af låse.

“Få en enkelt virksomhedsløsning, der imødekommer alle dine adgangsstyringsbehov på ethvert marked i hele Europa og Asien. De nye funktioner og fordele ved den næste generations iLOQ S5 giver sikkerhed for bygningsejere, brugere og nøgleholdere, mens de giver uovertruffen let adgangsstyring, konkurrencedygtige livscyklusomkostninger og betydelige besparelser.” siger Heikki Hiltunen, administrerende direktør for iLOQ.

iLOQ i et nøddeskal

iLOQ er et hurtigt voksende finsk teknologifirma, der fører revolutionen inden for digital låsning. iLOQ forvandler mekaniske låse til digital og mobilbaseret adgangskontrol. iLOQs løsninger er baseret på proprietære teknologier og patenter, der muliggør elektronisk låsning og brug af mobiltelefoner uden batterier eller kabler. iLOQ erstatter mekaniske og elektromekaniske låsesystemer med miljøvenlige løsninger.

Læs mere om S5 fra iLOQ her ➤

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!