S5 fra iLOQ

Det næste trin i digital adgangskontrol

iLOQ drager fordel af de nye muligheder, som digitalisering og Internet of Things tilbyder, for at levere en betydelig merværdi til sine kunder. De nye funktioner og fordele ved den nye generation iLOQ S5 giver sikkerhed for bygningsejere, brugere og nøgleholdere og giver uovertruffen let adgangskontrol, konkurrencedygtige livscyklusomkostninger og betydelige besparelser.

Fordele ved et digitalt låsesystem

Smartere og lettere adgangskontrol

iLOQ S5 muliggør kommunikation mellem enheder. Denne avancerede funktion giver fjernadgang til store mængder data og deling mellem bygning af læsere, nøgler og låse. Oplysningerne opdateres, hver gang døren åbnes. Oplysninger såsom adgangsområder, tidsbegrænsninger, nøgellinjelister og brugsinformation deles hurtigt mellem enheder, før døren låses op. Når alle enheder er tilsluttet og kommunikerer med hinanden, holder iLOQ S5 områdets oplysninger opdaterede.

Mindre styring og omkostninger

iLOQ S5 eliminerer behovet for manuelt at importere eller eksportere data til webstedslåse eller nøgler ved hjælp af en programmeringsenhed. ILOQ S5 reducerer arbejdet med mekaniske låsesystemer, for eksempel når nøglen går tabt. Det minimerer også omkostninger til systemledninger og reducerer livscyklusomkostninger.

Integrationer med forskellige systemer

Den åbne standard API i iQQ S5 muliggør integration med moderne datadeling og reservationssystemer samt kundens personlige databaser. Dette har mange nyttige applikationer. For eksempel kan reservation af fællesarealer arrangeres med et separat reservationssystem, og adgangsrettighederne kan eksporteres direkte til iLOQ S5-nøglen. Ingen ny kabling er påkrævet på døren eller i det travle fælles rum, og døren åbnes med den rigtige tast på det rigtige tidspunkt.

Sikkerhed i topklasse

Den distribuerede iLOQ S5-løsning sikrer, at hele infrastrukturen i dit adgangskontrolsystem ikke kompromitteres af tab eller brud på en komponent.

Kraftig adgangskontrol

Der kræves ingen batterier som med andre iLOQ-løsninger. Den elektricitet, der er nødvendig for at give adgangsrettigheder, opnås ved at indsætte nøglen i låsen. Dataene mellem låsecylinderen og nøglemikrochippen transmitteres med stærk kryptering. Når der gives adgang, frigøres låsecylinderlåsen, og låsen kan frigøres ved at dreje på nøglen. Låsen låses, når nøglen fjernes fra cylinderen.

Alle iLOQ S5-låsecylindre og -taster er programmerbare. De kan genbruges og omprogrammeres i henhold til ændringer i adgangsområderne, hvilket gør det let at udvide systemet efter behov.

Altid ajour

Adgangsområder er lette at administrere med den skybaserede iLOQ Manager-software. Administratorer kan se de nyeste oplysninger om nøgler, låse og adgangsrettigheder i systemet for at sikre det højeste sikkerhedsniveau til enhver tid.

Fjernstyring af systemet

iLOQ S5 kan udvides med iLOQ Online for at gøre fjernsystemadministration lettere og hurtigere. Du kan tilføje fjernstyrede låsecylindre og læsere eller tidsstyrede elektriske døre og kontrol fra et enkelt system.

Den alsidige iLOQ RFID / PIN / Bluetooth og NFC Remote Reader giver dig mulighed for at åbne ofte brugte døre på forskellige måder, såsom iLOQ S5 digital nøgle, iLOQ S50 phob, RFID-tag, NFC-aktiveret Bluetooth-telefon eller PIN-kode. Det er let for eksterne brugere at indstille tidsbegrænsede PIN-koder.

iLOQ Online kan bruges til enkeltdøre eller som en kablet flerdørsløsning. Fjernadgangskontrol til enkeltdøre uden kabelforbundet netværksforbindelse. Forbindelsen fungerer med 4G trådløs teknologi. For eksempel tilbyder systemet følgende fordele:

 • Åbning af døren ved at læse nøgleidentifikatoren i fjernlæser
 • Lås dørene op med en pinkode
 • Dørstatusovervågning
 • Fjernbetjening af kablede iLOQ-cylindre
 • Tidsstyret dørkalenderfunktioner

iLOQ S5 – den komplette adgangskontrolløsning

ILOQ S5 digitalt adgangskontrolsystem er en del af den tilpassbare og fleksible iLOQ S5 produktfamilie

Kan tilpasses – hvad er dit behov?

 • Har du en enkelt bygning?
 • Har du pleje dusinvis af faciliteter?
 • Er dine ejendomme over et bredt område og har tusinder af låste ejendomme?

Fleksibel – hvad er dit behov?

 • Brug for en nøgleløsning?
 • Brug for en fjernadgangskontrolløsning?
 • Leder du efter en hybridløsning?

ILOQ S5 kombinerer to produktfamilier i vores holdbare produktsortiment. Du kan bruge den iLOQ S5 digitale nøglebaserede løsning, iLOQ S50 mobilopløsningen eller en kombination deraf. Produktet er fuldt skalerbar til størrelsen og strukturen i dine lokaler, nu og i fremtiden. Når adgangshåndtering udføres hurtigt og nemt fra den samme iLOQ Manager-software, er systemet virkelig det mest omfattende og nemme at bruge på markedet.

Få en enkelt virksomhedsløsning, der imødekommer alle dine adgangsstyringsbehov på alle markeder i Europa og Asien. Uanset om du er en eksisterende eller en ny kunde, vil du snart opdage, hvordan iLOQs digitale og mobilbaserede og hybridløsninger maksimerer sikkerhed, minimerer administration og omkostninger, reducerer ressourceforbrug og miljøpåvirkning og øger værdien af ​​din ejendom.

Vi du vide mere?

“HV Låseteknik har lige fra starten leveret løsninger fra iLOQ, og har fået mange erfaringer med adgangkontrol fra iLOQ. Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om de mange intelligente muligheder iLOQ giver. “

Johnny Ærenlund


  Ring 70 20 87 97 - klik her!