Billig Låsesmed i København

låsesmed københavn bil foran butikken.

HV Låseteknik er en billig Låsesmed. Vi kan rådgive Dem om de forskellige muligheder for sikring og kontrol, der er på markedet. Så ring til os eller skriv på kontakt snabel-a hvlt.dk og få mere af vide om vores brede produktudvalg og ring på 70 20 87 97.

HV Låseteknik tilbyder kvalitetsbevidst låsesmed arbejde til konkurrencedygtige priser. Vi rykker hurtigt ud i hele København og på resten af Sjælland. Vi sørger altid for at overholde de betingelser og leveringstider vi aftaler med dig. Det er vores mål altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier vores kunders forventninger.

https://www.youtube.com/watch?v=n15sefMP9qc

Vores værdier

Hos HV Låseteknik går vi op i kvalitet og vores kunders tryghed. Vi hjælper vi både private og virksomheder med gode råd om sikkerhed og installere alt fra låse til alarmer, ikke kun når skaden er sket, men også før.

Hvis uheldet skulle havde været ude og du står med et akut behov for hjælp, er vi klar. Vi gennemgår også gerne dit hjem eller din virksomhed med henblik på at opnå den grad af sikkerehed du ønsker på stedet.

Du er altid velkommen til at ringe, når du har brug for hjælp fra en låsesmed. Du kan også få er uforpligtende tilbud eller gode råd til at sikre hjemmet eller firmaet mod indbrud.

Låsesmed til både virksomheder og private

Rådgivning og tilbud, vi leverer alt inden for låse. Vi er førende inden for elektronisk sikring. Her på siden kan du se nogle af vores produkter. HV Låseteknik har over 10 års erfaring indenfor sikring og er certificeret ruko sikrings specialist.

Låsesmed i København og på resten af Sjælland

Du kan få et uforpligtende tilbud eller få gode råd til at sikre hjem og arbejdsplads af HV Låseteknik. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre om hvordan vi kan hjælpe med sikkerhed, oplukning og adgangskontrol. Vores låsesmede er specialiserede i både Ruko-, smartair og Dorma låse System løsninger og derfor kan vi i bogstavligste forstand levere et kvalificeret stykke arbejde af en låsesmed. Har du spørgsmål om låse og nøgler, så ring endelig. De fleste reklamerer med at have den bedste låseservice, vi forsøger også at leve op til det løfte.

Ruko sikrings specialist

Ruko Certificeret GULD
Ruko Certificeret SmartAir
Ruko Certificeret CLIQ
Ruko Certificeret RX WEB
Ruko Certificeret ARX adgangskontrol

HV Låseteknik er en låsesmed som er godkendt Ruko sikrings specialist. Godkendelsen har vi fået fordi vi er specialister inden for rådgivning, salg, montage og servicering af mekaniske låse- og sikringssystemer. Derfor er HV Låseteknik autoriseret af Ruko.

Montage godkendt af Ruko

HV Låseteknik rykker ud når du har brug for en låsesmed

Montage udført af HV Låseteknik er godkendt af Ruko, fordi vi også tager os af montage og servicering af låse ude hos kunderne, og er godkendt til dette af Ruko.

Miljøvenligpakning

Vi bruger mindst mulig emballage og genbruger det vi modtager.

Ring 70 20 87 97 - klik her!