Yale Easy

Bor du i et af de mere end 200.000 hjem med en kasselås, har du nu mulighed for at fremtidssikre den ved at gøre den elektronisk. Yale er kommet med et nyt produkt, de kalder Yale Easy.

Yale Easy er et tillægsprodukt til din eksisterende kasselås som gør den elektronisk. Det giver nogle klare fordele. For det første bruger

Tag en joggingtur uden nøgler

Yale Easy koder frem for nøgler, så nu er det slut med at låse dig ude eller tabe nøglerne. Du kan bruge koder med 4 til 12 cifre så du kan lave koderne meget sikre. 6 cifre er et godt kompromis mellem sikkerhed og bekvemmelighed.

Sådan gør du

Du åbner døren ved at holde hånden på Yale Easy’s tastatur, herefter taster du din kode og slutter med *. Hvis der står nogen i nærheden, som ikke skal vide hvilke tal koden indeholder, så kan du blot indtaste en række tilfældige tal før eller efter din kode – så det er ikke muligt for naboen eller gæster at aflure dig.

Batterier medfølger

4 stk AA batterier giver dig 11.000 døråbninger og skulle batteriet løbe tør så kan Yale Easy nødåbnes med et 9 volt batteri. Batterierne til den daglige åbning af din dør er med i pakken.

Du kan godt montere Yale Easy selv men det kræver ret stor præcision så vi anbefaler at du får en montør til at gøre det for dig.

Mere information

Vil du vide mere om Yale Easy eller om at sikre dit hjem, kan du kontakte HV Låseteknik. Du finder kontaktoplysninger lige her under videoen. Din sikkerhed er vores forretning.

button-ring-nu

You may also like...

Ring 70 20 87 97 - klik her!