Spar momsen på postkassen

Du er her: Låsesmed > Spar momsen på postkassen

Grundet den nye postlov skal flere hundrede tusinde danskere rykke den gamle postkasse ud til nærmeste offentlige vej. Derfor giver  http://ekspertlaase.dk/ 20 % i rabat på alle postkasser og reservedele frem til 31. maj, så om du skal bruge en postkasse eller en stander er der penge et spare.

Her du brug for mere vejledning, er du velkommen til at downloade en folder her  hent postlov her

Dit eget ansvar

Det er dig som husejer, der er ansvarlig for, at din postkasse er placeret korrekt, og det skal den være inden den 1. januar 2012.

De nye regler

Generelt skal din postkasse være placeret ved indgangen til parcellen, dvs. ved fortovet eller ved vejen. Bor du i landejendom, skal der dog højst være 50 meter mellem bolig og postkasse. Hvis du ejer et fritidshus, er der to forskellige regelsæt. Hvis dit fritidshus ligger på en udstykning, som er foretaget før 1. januar 1973, gælder de generelle regler. Er udstykningen efter denne dato, skal ejerforeningen opstille et centralt postkasseanlæg.

Hvis du ikke lever op til reglerne

Hvis du den 1. januar 2012 ikke har placeret din postkasse korrekt, og du heller ikke har fået dispensation, risikerer du, at du ikke modtager breve, pakker og andre postforsendelser. Kig derfor forbi  http://ekspertlaase.dk/ der i denne anledning giver 20 % i rabat alle postkasser frem til 31. maj.

Muligheder for dispensation

Uanset din boligform kan du få dispensation for de nye postkasseregler. Det kan du, hvis du af fysiske eller psykiske årsager er ude af stand til at hente dine forsendelser i postkassen. Dispensation gives gennem en
visitation fra din kommune.

2016-09-21T14:03:01+00:00
Ring 70 20 87 97 - klik her!