HV Låseteknik

Boligforeningens nøgleadministration

Til erhvervskunder tilbyder vi at lette nøgleadministrationen, hvor både egendomsadministratorer og beboere selv kan bestille nøgler online. På nøgleportalen.dk kan jeres system oprettes så det bliver let at bestille og betale for en ny nøgle. Lader I beboeren selv bestille nye nøgler, kan det altså ske helt uden jeres involvering.

Avanceret adgangskontrol til erhverv

HV Låseteknik er førende inden for elektronisk sikring og adgangskontrol.

Vi har et bredt udvalg indefor elektronisk adgangskontrol, så det er altid muligt at skræddersy den bedst mulige løsning til vores kunder.

Vi forhandler kun de bedste adgangskontrolsystemer på markedet, men det er varierende hvilket produkt, der er den bedste løsning, da kravene og anvendelsen af adgangskontrolsystemet er forskellige fra kunde til kunde.

Brug HV Låsetenik som din sparringspartner

Det er vigtigt at få professionel rådgivning om hvilken løsning der er den bedste og hvilke anvendelsesmuligheder de forskellige systemer har.

HV Låseteknik kommer gerne ud og besigtiger jeres virksomhed eller ejendom og vejleder om hvilket produkt der bedst muligt kan løse jeres behov.

Vi forstår og lytter til dine behov og der fra finder vi det produktet der matcher. Alt vores personale er efteruddannet på certificerede kurser i fx SmartAir, Salto, iLOQ osv.

Låsesmed med døgnvagt

Vi leverer alle former for låseservice og sikringsarbejde. Du kan ringe døgnet rundt, alle ugens dage, så sørger vi for øjeblikkelig assistance og genetablering af sikkerheden.

Ring 70 20 87 97

Ring 70 20 87 97 - klik her!