Låsesmed Rødovre Døgnvagt tlf.: 70 20 87 97

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt > Låsesmed Rødovre Døgnvagt tlf.: 70 20 87 97
Låsesmed Rødovre Døgnvagt tlf.: 70 20 87 97 2017-03-10T09:58:48+00:00

button-ring-nu

Hvis du har brug for en låsesmed der kan klare enhver udfordring i forbindelse med låse i private hjem og forretninger, eller sikkerhedssystemer såvel store som små er vi den foretrukne leverandør.

Vi udfører alle former for låseservice i Rødovre og resten af city. Vi er specialiserede i varierende opgaver og sætter en ære i at udføre store såvel som mindre opgaver med stor professionalisme.

 

Som låsesmed leverer vi kun de bedste produkter inden for adgangskontrol som er både funktionelt og fleksibelt til store som små opgaver. En af de vigtigste elementer inden for adgangskontrol er selvfølgelig den support der følger med hvilket HV låsetekniks låsesmede er fuldt uddannede i at levere.

En Låsesmed er selvfølgelig også meget erfarende i alle andre opgaver inden for faget – så som en hurtige oplukning, låseomstilling, nøgleskæring, opsætning og support af alarmsystemer med videre.

Vi har domicil i Valby og kan rykke til Rødovre i løbet af meget kort tid. 24 timer i døgnet 7 dage om ugen er vores veluddannede låsesmed klar til at opfylde alle de krav simple som omfattende der måtte kræves af beboere og handlende i Rødovre.

laasesmed-rødovre
Ring 70 20 87 97 - klik her!