Låsesmed Østerbro

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt > Låsesmed Østerbro
Låsesmed Østerbro 2017-03-10T09:58:48+00:00

Døgnvagt på Østerbro tlf.: 70 20 87 97

HV Låseteknik rykker ud til Østerbro, vi kan være fremme indenfor ca. en halv time

  • oplukning – hvis du har låst dig ude
  • omkodning – hvis du har mistet dine nøgler
  • reparation efter indbrud

Låsesmed der servicerer både private og erhverv på hele Østerbro. Har du brug for en omkodning, omstilling, oplukning eller anden akut låseservice, kan vi være fremme indenfor en halv time på Østerbro. Har du spørgsmål vedrørende sikkerhed er du velkommen til at ringe på Tlf.: 70 20 87 97 og få vejledning af en låsesmed.

Låsesmed Østerbro

Vi servicerer forskellige virksomheder og offentlige institutioner på Østerbro. Du er velkommen til at ringe og få referencer på et udpluk af vores kunder. Vi ønsker nemlig at være de førende både indenfor sikring men også med de mest tilfredse kunder.

Høj faglighed, mere end 10 års erfaring og Ruko sikringscenter

En låsesmed fra HV Låseteknik er registreret og uddannet og vi har over 10 års erfaring. Med inspirerende erhvervsliv, spændende boliger, kulturelle tilbud i verdensklasse og historiske og offentlige bygninger er Østerbro en fantastisk udfordring for den ambitiøse låsesmed, og det er vi i HV låseteknik.

laasemed-kobenhavn-osterbro

Vi ved at beboerne  og erhvervslivet på Østerbro ikke vil slå sig til tåls med andet end den bedste service, nyeste viden og højeste engagement, og det er lige præcis hvad en låsesmed fra HV Låseteknik kan tilbyde. Vi er kræsne med hvilke produkter vi anvender og har indgået samarbejde med de bedste på markedet for at kunne give Østerbro den høje kvalitet I fortjener.

låsesmed Østerbro sikring af erhverv

Hvis du har et større sikkerhedsprojekt kan vi give et godt bud på en høj-effektiv adgangskontrol med alt fra installering til kontinuerlig support der altid er den bedste. Har du behov for sikring eller opgradering af din privatsikring står vi også til rådighed med rådgivning angående valg af låse, nøgler og andre sikringsmæssige foranstaltninger.

Ved akutte låseopgaver er vi fremme indenfor 30 minutter på Østerbro

Udover de løbende projekter, kan vi være behjælpelige med akut låseservice ved fx glemte nøgler eller indbruds forsøg. Vi hjælper blandt andet med omkodning, omstilling og oplukning af låse.  Vi kører på Østerbro hele døgnet, hele ugen og kan som regel have en låsesmed fremme inden for en halv time.

 

Ring 70 20 87 97 - klik her!