Låsesmed Nivå

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt > Låsesmed Nivå
Låsesmed Nivå 2017-03-10T09:58:47+00:00

låsesmed nivå

Døgnvagten i dit lokalområde. Ring 70 20 87 97

Nivås naturskønne beliggenhed gør området fantastisk tiltrækkende og indeholder en bred vifte af forretninger og beboelser. Nivås beboere har fortjent den bedste service og de bedste produkter når det kommer til låsetekniske løsninger, HV låseteknik er firmaet der kan levere dette og selvfølgelig mere til.

En låsesmed favner bredt og kan både hjælpe med den hurtige oplukning, omstilling af låse eller skæring af nøgler, men kan også levere store projekter såsom opsætning af moderne og brugervenlig adgangskontrolsystem i enhver bygning offentlig som privat – stor som lille.

Har haft besøg af Carsten fra HV Låseteknik som fiksede en defekt dør hurtigt og effektivt - en meget behagelig og tryg oplevelse! Varmeste anbefalinger herfra.
Har haft besøg af Carsten fra HV Låseteknik som fiksede en defekt dør hurtigt og effektivt - en meget behagelig og tryg oplevelse! Varmeste anbefalinger herfra. ★★★★★Morten Eric Elmgreen Timm, ★★★★★
Rigtig god service.
Anmeldese af Tina Hauer NyegaardTina Hauer Nyegaard, ★★★★★
Fremragende service og hurtig på telefonen. Her er styr på tingene og sikkerheden...
Phillip Nygaard, ★★★★★
Tak for hurtig udrykning, super god service.
Anette Muti, ★★★★★
... det er super god service, og jeg vil fremover benytte HV Låseteknik til at udføre regulært låsesmedarbejde i vores ejendom og gårdlaug!!!
Henrik Hast, ★★★★★

Fik ordentlig, grundig og ærlig vejledning ift. til valg af løsning. Prisen var oplyst på forhånd og arbejdet blev udført meget pænt og ordentligt.

Ring 70 20 87 97 - klik her!