Låsesmed København

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt > Låsesmed København
Låsesmed København2018-04-17T09:11:09+00:00

HV Låseteknik er din lokale låsesmed i København og vi er på pletten inden for 30 minutter i hele byen. Du slipper derfor for ubehagelig ventetid.

Ring 70 20 87 97

Låseservice i hele København

Døgvagten på vej ud til en oplukning

HV Låseteknik servicerer hele København og omegn. Vores låsesmed rykker ud inden for 30 minutter til det meste af Storkøbenhavn.

Vi løser både akutte opgaver som oplukning, udskiftning og omkodning af låse til større projekter indenfor låsesystemer og adgangskontrol. Vi servicerer private kunder, erhvervsejendomme, kommuner og private virksomheder. Vores dygtige låsesmede går først, når opgaven er løst. Vi har mere end 10 års erfaring som låsesmed.

Derfor bliver vi valgt

Låsesmeden er ved at skyde en dør op.

  • Akut oplukning i København
  • 30 minutters responstid i det meste af byen
  • 10 års erfaring i branchen
  • Kvalitet og faglighed er i top
  • Guld certificeret RUKO partner
  • Følger markedspriserne så du ikke kommer til at betale for meget

Besøg vores butik

Vi har egen butik, hvor vi sælger låse, reservedele, pengeskabe, nøgler, alarmer mm. Vi har et stort udvalg af Rukos gør det selv sortiment og vi skærer både alm. nøgler og bilnøgler. Du er velkommen til at kigge forbi og få en snak om sikkerhed.

Låsesmed med mere end 10 års erfaring

Låsesmeden løser også opgaver for Politiet

Låsesmed til private og erhverv i hele København. Vi har mere end 10 års erfaring som låsesmed og er certificeret Ruko sikringcenter. Det er din sikkerhed for at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vores låsesmede er professionelle med en høj faglighed og vi vægter kundetilfredshed lige så høj som kvaliteten af vores arbejde. Vi servicerer mange forskellige slags kunder både store og små, men fælles for dem alle er, at vi løser alle vores opgaver, så vores kunder er tilfredse. I København er der behov for en låsesmed med den sidste nye viden om, hvad der rør sig indenfor sikkerhed og med erfaring i de opgaver der opstår i forbindelse løsning af låserelaterede opgaver. Som låsesmed i København udfører vi mange forskelligartet låseopgaver indenfor adgangskontrol systemer, oplukning af døre, omkodning, reparationer af låse og montering af nye låsesystemer.

Kontakt låsesmed København

Portræt af Flemming.

Det er ofte Flemming der tager imod dit opkald

Alle har behov for sikring og låse. Hvorvidt du har brug for en låsesmed til at gennemføre et omfattende alarm – og sikkerhedsprojekt eller blot til omkodning eller oplukning af en enkelt dør i københavn, er en låsesmed fra HV låseteknik den rigtige låsesmed at vælge. Kontakt HV Låseteknik, vi er glade for at kunne rådgive vores eksisterende og kommende kunder i København, både i form af lettilgængeligt information på hjemmesiden, personligt eller ved et af vores populære seminarer – vi glæder os også til at hjælpe dig.

Ring 70 20 87 97

Kundereferencer

Vores forretning bygger på tilfredse kunder, så du er velkommen til at kontakte os for at få referencer på vores kunder. Især ved installering af større systemer bliver det relevant at høre andre kunders oplevelser af forskellige produkter og hvilke fordele de oplever de har. Her er et udpluk af forskellige kunders referencer på adgangskontrolsystemet Smartair

Ring 70 20 87 97 - klik her!