Låsesmed Frederiksberg

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt > Låsesmed Frederiksberg
Låsesmed Frederiksberg 2017-03-10T09:58:49+00:00

LåsesmedServiceorienteret låsesmed på Frederiksberg.

Vi har døgnvagt og løser alle låseopgaver, vi er på pletten indenfor en halv time:

  • Oplukning
  • Omkodning af låse
  • Salg og reparation af låse og tilbehør
  • låsesystemer
  • Adgangskontrolsystemer
  • Dørpumper
  • Alarmer
  • Sikkerhedstjek og vejledning

Professionel låsesmed på Frederiksberg

Vi har ansat professinelle og serviceorienterede låsesmede der har den nyeste viden indenfor sikkerhed og låse. Har du brug for akut hjælpe af en låsesmed ved fx glemte nøgler, eller indbrud sender vi  en låsesmed fra HV Låseteknik, vi er fremme indenfor en halv time. Vi hjælper med diverse låseservice opgaver over hele Frederiksberg dag og nat. Som låsesmed løser vi alle låseopgaver og vi giver ikke op førend i er tilfredse. HV låseteknik har gennem tiden udviklet mange løsninger hvor andre har måtte give op. Vi har erfaring med de mere traditionelle opgaver for en låsesmed, som bl.a. den hurtige oplukning med låsepistolen eller reperationer af defekte låse i dit hjem. Også skæring af nøgler og montering, omstilling eller reparation låse kan en låsesmed fra HV Låsesmed være leveringsdygtig i.

Låsesmed med høj Faglighed på Frederiksberg

Derudover har HV låsetekniks professionelle låsesmede også specialiseret sig i at opsætte, tilse og supportere det nyeste teknik inden for adgangskontrol og alarmsystemer både hos private, det offentlige og erhvervslivet på Frederiksberg.

Du kan altid ringe på tlf.: 70 20 87 97 og få en snak med en låsesmed, du er også velkommen til at kigge forbi vores butik der ligger i nærheden af Frederiksberg, på Valby langgade 192. Vi står altid til rådighed hvis du har spørgsmål vedrørende sikkerhed, låse eller adgangskontrol.

En låsesmed fra HV Låseteknik kan altid vejlede kunderne på Frederiksberg om den bedste løsning af lige netop jeres problem, så ring til os for et bud på løsning af et projekt, stort som småt, eller akut hjælp til en opgave – vi er på Frederiksberg inden for en halv time, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og vi ser frem til at servicere dig.

 

Ring 70 20 87 97 - klik her!