Låsesmed Hillerød

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt > Låsesmed Hillerød
Låsesmed Hillerød 2017-03-10T09:58:48+00:00

Låsesmed Hillerød

Hillerød låsesmed service

Som regionshovedstad for hovedstadsregionen er Hillerød meget alsidig, med rigt handels- og kulturliv og flere lokalsamfund samt stor vækst. Låsesmede der skal levere til Hillerød skal kunne spænde vidt fra den lille og hurtige oplukning til omfattende sikkerhedsprojekter i til både offentlige institutioner, private virksomheder og private borgere.

Udover at vores låsesmede har denne spændvidde rykker vi også hurtig ud ligegyldigt hvornår på døgnet der er behov for det

Har haft besøg af Carsten fra HV Låseteknik som fiksede en defekt dør hurtigt og effektivt - en meget behagelig og tryg oplevelse! Varmeste anbefalinger herfra.
Har haft besøg af Carsten fra HV Låseteknik som fiksede en defekt dør hurtigt og effektivt - en meget behagelig og tryg oplevelse! Varmeste anbefalinger herfra. ★★★★★Morten Eric Elmgreen Timm, ★★★★★
Rigtig god service.
Anmeldese af Tina Hauer NyegaardTina Hauer Nyegaard, ★★★★★
Fremragende service og hurtig på telefonen. Her er styr på tingene og sikkerheden...
Phillip Nygaard, ★★★★★
Tak for hurtig udrykning, super god service.
Anette Muti, ★★★★★
... det er super god service, og jeg vil fremover benytte HV Låseteknik til at udføre regulært låsesmedarbejde i vores ejendom og gårdlaug!!!
Henrik Hast, ★★★★★

Fik ordentlig, grundig og ærlig vejledning ift. til valg af løsning. Prisen var oplyst på forhånd og arbejdet blev udført meget pænt og ordentligt.

Ring 70 20 87 97 - klik her!