Døgnvagt

Døgnvagt

Du er her: Låsesmed > Døgnvagt
Døgnvagt 2018-04-17T09:10:02+00:00

HV Låseteknik har som Låsesmed døgnvagt og vi er på pletten inden for 30 minutter i hele København. Du slipper derfor for ubehagelig ventetid.

Ring 70 20 87 97

Vores låsesmede er serviceorienterede og har et højt fagligt niveau. Vi har erfaring med både store og små opgaver. HV låseteknik er din lokale sikrings ekspert indenfor låse og elektronisk sikring. Vores dygtige låsesmede går først, når opgaven er løst. Vi har altid en låsesmed i nærheden af dig. Vores låsesmed døgnvagt rykker ud til alle akutte opgaver og døgnvagten er derudover en service til vores erhvervskunder der har større adgangskontrol systemer, der skal fungerer alle døgnets timer.

Låsesmed døgnvagt

  • Oplukning af alle typer låse
  • Omkodning af låse
  • Salg og reparation af låse
  • Sikring af private hjem
  • Adgangskontrolsystemer
  • låsesystemer
  • Dørautomatikker
  • Sikring af erhverv
  • Alarmer og overvågningskameraer

Det siger vores kunder

Har haft besøg af Carsten fra HV Låseteknik som fiksede en defekt dør hurtigt og effektivt - en meget behagelig og tryg oplevelse! Varmeste anbefalinger herfra.
Har haft besøg af Carsten fra HV Låseteknik som fiksede en defekt dør hurtigt og effektivt - en meget behagelig og tryg oplevelse! Varmeste anbefalinger herfra. ★★★★★Morten Eric Elmgreen Timm, ★★★★★
Rigtig god service.
Anmeldese af Tina Hauer NyegaardTina Hauer Nyegaard, ★★★★★
Fremragende service og hurtig på telefonen. Her er styr på tingene og sikkerheden...
Phillip Nygaard, ★★★★★
Tak for hurtig udrykning, super god service.
Anette Muti, ★★★★★
... det er super god service, og jeg vil fremover benytte HV Låseteknik til at udføre regulært låsesmedarbejde i vores ejendom og gårdlaug!!!
Henrik Hast, ★★★★★

Fik ordentlig, grundig og ærlig vejledning ift. til valg af løsning. Prisen var oplyst på forhånd og arbejdet blev udført meget pænt og ordentligt.

Her dækker HV Låseteknik

låsesmed dækning
Låsesmedens foretrukne værktøj er låsepistolen, i nogle tilfælde kan det være nødvendigt for låsesmeden at bruge andre metoder for at åbne døren. Hvis du har brevsprække og smæklås har låsesmed et værktøj, en slags forlænget arm, der kan åbne døren. Vores låsesmede bestræber sig altid på at åbne med låsepistolen men mange nye låse er dirkesikret, hvorfor det kan være nødvendigt at bore låsen op.

Dækningsområder låsesmed døgnvagt

Låsesmed døgnvagt

Låsesmed Københavnlåsesmed Storkøbenhavn , Låsesmed Frederiksberg , Låsesmed Amager, låsesmed Vesterbro, Låsesmed Hvidovre, Låsesmed Rødovre, Låsesmed Valby, Låsesmed Vanløse, BRØNSHØJ, NØRREBRO, NORDVEST, GLOSTRUP, GENTOFTE, EMDRUP, HELSINGØR, HILLERØD, LYNGBY, NIVÅ, Låsesmed Østerbro, TAASTRUP, KØGE, SKIBBYSOLRØD, GREVE, HUNDIGE, ISHØJHUMLEBÆK, ROSKILDE

Ring 70 20 87 97 - klik her!