Sikringscenter og låsesmed i København

Hos HV Låseteknik tilbyder vi alle former for låseservice og sikringsarbejde som din lokale låsesmed. Du kan ringe døgnet rundt, alle ugens dage, så sørger vi for øjeblikkelig assistance og genetablering af sikkerheden. Vores låsesmede kører overalt i Storkøbenhavn så ring trygt til os.

Døgnvagt 70208797

24 timer service.
Ring til vores låsesmed Døgnvagt, vi kører i København og omegn, er dit behov akut er vi fremme inden for en halv time.

Bilnøgler

Her finder du info om bilnøgler og du kan sende en forespørgelse, derefter modtager du en mail om vi kan lave din bilnøgle.

Adgangskontrol

Elektronisk sikkerhed.
Vi er specialister i adgangskontrol, læs mere om nogle af markedets bedste løsninger fra iLOQ og fra Salto m.fl.

Få et tilbud fra låsesmeden


  Brugeranmeldelser. Vi elsker vores kunder og de elsker os

  Vi er en dedikeret låsesmed med mange faste kunder. Faktisk samler vi på stamkunder. Se her hvad vores fantastiske kunder siger om HV Låsteknik.Fremragende service og hurtig på telefonen. Her er styr på tingene og sikkerheden…

  HV Låseteknik IconHV Låseteknik

  Valby Langgade 192, Valby

  4,8 96 reviews

  • Avatar Jan Harald Aastroem ★★★★★ for 3 måneder siden
   Rigtig godt sted formidabel betjening kan stærkt anbefales
  • Avatar Klaus Høm ★★★★★ for én måned siden
   En større opgave med nye låse og beslag til havedør. Fik besøg af Theis - verdens venligste og høfligste mand - han ordnede det super professionelt og ordnede nogle småting udenfor ordren, som han opdagede undervejs. Vi fik problemer i … More løbet af vinteren på grund af fugt, som de lavede uden beregning og med dags varsel. En fornøjelse at møde en håndværker, som sætter kvalitet højt - giv ham en klækkelig lønforhøjelse !
  • Avatar Jens Dalsgaard ★★★★★ for 9 år siden
   Vi har fået sat elektroniske trassedørslåse på. HV Låseteknik har lavet dørene og alt sidder perfekt og det virker bare. Montøren demonstrerede hvor let det var at åbne vores hoveddør, så den lås er også skiftet til en mere sikker. Kan … More klart anbefales herfra.
  • Avatar Jan Harald ★★★★★ for 10 måneder siden
   Rigtig godt sted formidabel betjening kan stærkt anbefales
  • Avatar ulla halskov ★★★★★ for 1 år siden
   HV låseteknik yder fremragende service og godt arbejde. De er hurtige på telefonen og vender tilbage som aftalt. Carsten, der udførte opgaven havde styr på tingene og informerede mig grundigt om mulighederne. Ringede endda og fortalte, … More at han var på vej, før han dukkede op. Alle mine låse blev skiftet, og de fungerer perfekt. Tak Carsten og HV🙏😁
   Mvh Ulla
  • Avatar Ta ★★★★★ for 1 år siden
   Vi fik en super god, professional og hurtig service af medarbejderen Johnny. Kan varmt anbefales
   Mvh
   Tab
  • Avatar Susanne Roslev ★★★★★ for 1 år siden
   Super god, hurtig og professionel service og rådgivning af Frederik og Tim fra HV Låseteknik. Vil klart anbefale dem.
  • Avatar Mette Dietz ★★★★★ for 10 måneder siden
   Fem stjerner. Hurtig og super service af jeres montør Frederik. Min anbefaling

  Låsesmed med +15 års erfaring

  HV Låseteknik er den lokale låsesmed i København. I mere end 15 år har vi ydet låseservice i København til både virksomheder og private. Har du brug for akut service har vi døgnvagt og vi kører i hele storkøbenhavn. Du kan altid ringe og få vejledning eller en snak om sikkerhed. Din sikkerhed er vores forretning. Så ring til HV Låseteknik på 70 20 87 97. Vores låsesmede leverer og monterer alt indenfor sikkerhed. Vores låseservice dækker både oplukninger, omkodninger, reparationer til montering af nye låse til mere avancerede låsesystemer og løsninger indenfor adgangskontrol.

  Låseservice København mere end bare låseservice

  Når du får besøg af en låsesmed fra HV Låseteknik er du sikret en proffesionel samarbejdspartner. Vores låsesmede er serviceorienterede og har et fagligt højt niveau. Vi har erfaring med både store og små opgaver. HV låseteknik er din lokale sikrings ekspert indenfor låseservice.

  Ring 70 20 87 97

  Få service af dine låse hele døgnet

  Vi har naturligvis døgnvagt og vi løser låseservice opgaver i København og omegn. Vi kommer ud til de fleste adresser indenfor 30 minutter og er klar til at hjælpe dig – det kalder vi låseservice.

  Din sikkerhed er vores forretning

  Vi arbejder med sikkerhedsløsninger hver dag, året rundt. En stor del af vores arbejde er at sikre vores kunder får den bedste løsning der er skræddersyet til deres individuelle behov. For sikkerheden skal være i top er der mange forskellige faktorer der spiller sammen. Det overblik har vi og derfor er du altid velkommen til at kontakte os og få et sikkerhedstjek eller en snak om hvad der er behov for i lige netop jeres situation.

  Vi kører i hele København indenfor en halv time

  Vi ved hvor vigtigt det er, at vi kommer hurtigt frem. Det er frusterende at vente på hjælp når man er lukket ude, har fået stjålet sine nøgler eller har andre akutte låse problemer. Ved akut behov for en låsesmed er vi som oftes fremme inden for en halv time i København og omegn. Vores dygtige låsesmede kommer ud og hjælper med både store og små opgaver. Vi har selvfølgeligt døgnservice og vi rykker ud til opgaver 24 timer i døgnet.

  Vi kører fast i disse områder:

  Kvaliteten og fagligheden er i top hos HV Låseteknik

  Vi lægger vægt på kvalitet i det arbejde vi udfører. Når du har besøg af os, er du sikret en professionel og erfaren vejledning og udførsel af arbejdet. Kundeservice er vigtigt for os og vælger du HV Låseteknik som din låsesmed, kan du regne med kvalitet og god service som en del af vores arbejde. Vi stræber efter at være den fortrukne låsesmed i København.

  Hvad laver en låsesmed

  Oprindeligt var betydningen af en låsesmed, lig med det håndværk som det var, at fremstille og smede nøgler og låse. I dag kaldes personer, der arbejder inden for salg og service med nøgler stadig for en låsesmed. Arbejdet som låsesmed består blandt andet af at lave kopier af nøgler, omkodning af cylindere og udskiftning af gamle og slidte låse, men låsesmeden udøver i dag også mere tekniske avancerede opgaver. En stor del af en låsesmeds arbejde er at vejlede kunderne så de får den rigtige løsning. Dette betyder at vores opgave ikke løst førend kunden er tilfreds.

  Mere teknik og efteruddannelse hos HV Låseteknik

  I dag er der langt mere elektronik i låsesmedes hverdag. Derfor skal en låsesmed hos os, kunne mere end bare traditionel låsearbejde. Vi holder os altid opdateret indenfor det sidste nye i branchen, og på hvilken produkter, der repræsenterer den bedste løsning for vores kunder. Vi sender vores låsesmede på kursus og hos os er du sikker på at regler og registringer er i orden, ligesom vores låsesmede har en ren straffeattest. En Låsesmed fra HV Låseteknik er f.eks beskæftiget med at sælge og installere mere avancerede adgangskontrolsystemer, elektroniske låsesystemer, iLOQ, dørpumper, alarmer og sikringsopgaver til både private virksomheder, boligejendomme og offentlige institutioner. Ring og få en snak med din låsesmed i København på 70 20 87 97.

  Låsesmed på farten

  Her kan du se video af en låsesmed på arbejde rundt omkring i København. På sitet er der mange indlæg og artikler der er understøttet af en video. Videoerne viser hvilke forskellige opgaver, vi som låsesmed kan løse og hvilke forskellige låseservices vi yder. En video kan også lettere demonstrere og forklare fordele og ulemper ved vores produkter. Vi har f.eks. en video, der forklarer lidt om adgangskontrol fra Smartair. Videoen viser hvorfor og hvad der menes når vi skriver, at det er let at installere Smartair og hvad der menes med kabelfrit træk. Vi brænder for det vi laver og videoerne kan give et lille indblik i en låsesmeds hverdag.

  Ring 70 20 87 97 - klik her!