Bilnøgler

Find din bilnøgle her

Hos HV Låseteknik kan du få kopieret dine bilnøgler. Kig forbi HV Låseteknik og få en kopi af din bilnøgle. Vi kopierer både almindelige bilnøgler og elektroniske bilnøgler.

bilnøgler

Derfor vælger vores kunder os

Vores kunder vælger os igen og igen fordi at vi:

  • kan lave næsten alle bilmærker
  • kan lave både med og uden statspærre
  • følger markedspriserne så du ikke kommer til at betale for meget
  • fremstiller nøgler i topkvalitet med højst tænkelige præcision
  • fremstiller nøgler som vore konkurrenter ikke kan

Det siger kunderne

“De har en onlineformular der er super nem at bruge”
“super service og pissefed behandling”
“vi kan varmt anbefale at I bruger HV Låseteknik i jeres hverdag”
“anbefaling herfra ★★★★★”

Dyrt at tabe den sidste bilnøgle

FDM advarer imod at miste den sidste bilnøgle, da det kan blive en utrolig dyr fornøjelse. Der er eksempler på at nogen har været så uheldige, at de har været nødt til at betale for, at få deres bil bugseret ud til forhandleren for at få chippen til bilnøglen aflæst, hvilket kommer oven i prisen på selve bilnøglen der kan koste flere tusind kroner hos en forhandler. Det er derfor en rigtigt god ide at have en ekstra bilnøgle inden det er for sent.

Kopi af bilnøgler

En bilnøgle er ikke bare en bilnøgle.

I de fleste nye biler er nøglen kodet med en lille chip.

Det betyder at, hvis man bare kopierer bilnøglen og ikke er opmærksom på at bilnøglen indeholder startspærre (chip) så kan den nye bilnøgle ikke starte bilen.

Kodning af bilnøgler

Nye bilnøgler er jo blevet så teknologiske at de ofte har indbyggede koder der sikrer din bil – det du typisk også kalder en startspærre, som reelt set er en lille chip der sidder i autonøglen.

Når du får lavet en ny bilnøgle hos os, sørger vi selvfølgelig for at den får den rigtige kodning, så nøglen fungerer med din bil.

Hvad koster en ny bilnøgle?

Det kommer an på hvilken bil du har og hvilken type autonøgle den bruger. Der er det rigtig svært at fortælle en pris på bilnøgler – men du er altid velkommen til at ringe, så undersøger vi prisen med det samme. Typisk er vores bilnøgler en del billigere end de priser du får hos forhandelren. Du kan også udfylde vores formular her på siden, så vender vi tilbage med en pris på en ny bilnøgle til dig hurtigst muligt.

Mistet bilnøgle

Har du mistet den sidste bil nøgle der nogle få muligheder for at få fremstillet en ny. Man kan kontakte forhandlerne og høre om de har nøglekoden og hvis de har kan vi fremstille en nye bilnøgle på vores værksted. Nogle gange kan værkstedet ikke oplyse koden, men bestille en nøgle fra fabrikken og selv koden den. sidste mulighed er at alle låse i bilen skal stille om.

Er uheldet sket, at din bilnøgle for eksempel er knækket i låsen, kørt over af en lastbil eller blevet væk, så ringer du bare til os, så sørger vi for at åbne din bil og få fremstillet en ny nøgle – så er du kørende igen.

Skulle du have mistet din sidste autonøgle er det lidt mere kritisk. Vi kan selvfølgelig lave en ny nøgle til dig – men det bliver dyrere, da det kræver noget mere arbejde (og administration) for os.

Det er derfor vigtigt, at du som minimum altid har 2 autonøgler liggende som fungerer. Så kan du typisk også altid hente din ekstra bilnøgle hvis uheldet er ude, og så være kørende med det samme igen. Bare husk ikke at vente for længe med at få lavet en ny autonøgle, da du jo nødigt skulle stå helt uden en.

Ny bilnøgle med startspærre og fjernbetjening

Nyere biler er blevet mere avanceret med deres bilnøgler, hvor der er indbygget chip, startspærre og fjernbetjening – men vi laver også gamle bilnøgler. Det er dog ikke alle biler der kan håndtere en fjernbetjening i autonøglen, derfor skal vi lige have snak sammen om hvilken bilmodel du har.

Kan din bil klare en autonøgle med fjernbetjening, så kan vi også lave det for dig. Du ringer bare ind og tager en snak med vores venlige personale der altid sidder klar til at lave dig en ny bilnøgle.

Ring 70 20 87 97 - klik her!