Brøndby kulturhus

Brønden kulturhus brug Ruko Smartair adgangskontrol

Brøndby kulturhus har fået installeret Ruko smartair på 100 døre. HV Låseteknik har stået for installationen.

Det var ikke planen at have Ruko SmartAir adgangkontrol på alle døre fra starten. Systemet blev kun installeret på er par døre, men det blev hurtigt tydeligt at nøglebrikker ville kunne løse opgaven for resten af Brønden. Derfor blev der taget en stor beslutning med at skrotte det eksisterende indkøbete nøglesystem til fordel for Ruko SmartAir adgangkontrol.

Samler mange mennesker

Kulturhuset Brønden skal som en naturlig del af kulturlivet i Brøndby være med til give bydelen og hele kommunen et nyt samlende kultursted. Derfor er der brug for et fleksibelt nøglesystem med adgangskontrol der er let at håndtere.

Mindre nøgleadministration

Brønden skal ikke kun være med til at samle de aktiviteter, der allerede findes og skabe rammerne for nye aktiviteter, men give hele området et kulturelt og arkitektonisk løft for en masse forskellige mennesker der har brug for adgang til brønden. Ruko SmartAir adgangskontrol har været en del af løsningen med at samle så mennesker i eet hus, uden at skabe en stor administrativ byrde med nøgleadministration.

Ring 70 20 87 97 - klik her!