Andelsbolig foreningen Birkehaven

Andelsbolig foreningen Birkehaven har Ruko SmartAir på 30 døre, monteret og leveret af HV Låseteknik. Som låsesmed i København har HV Låseteknik serviceret Andelsbolig foreningen Birkehaven i nogle år, så det var oplagt at have HV Låseteknik med i processen i et renoveringsprojekt.

Renovering med låsesystem

Renoveringen indeholdt bl.a. udskiftning af gadedøre i foreningens opgange. Dørene blev lveret uden låse, så låsevalget var frit. HV Låseteknik kom med på råd om valget, som basalt set var valget mellem mekaniske låse og Ruko SmartAir adgangskontrol.

Udbud af låsesystem

Der var naturligvis en udbudsrunde, og HV Låseteknik gav et bud på elektronisk adgangskontrol. Buddet var langt fra det billigste, men det var den billigste løsning, når det skal vedligeholdes fremover. Netop vedligeholdelse er vitigt at tage højde for, når man vælger låsesysem. HV Låseteknik har allerede vist en høj service, på servicering af de eksisterende låse. Dertil kommer dørene blev leveret med el-blik, så de faktisk var klar til elektroniske låse med SmartAir. Det faldt også ud til HV Låsetekniks favør.

Systemet skulle tilpasses

Nu har Andelsbolig foreningen Birkehaven haft SmartAir og har mærket på egen krop hvor let det er at tilpasse systemet. Efter at have fået Ruko SmartAir adgangskontrol, ændrede deres behov sig en del, idet der skulle bygges en ny aflåst skraldegård. Her viste låsesystemet sit værd. SmartAir systemet skulle udvides til at inkludere denne nye gård. Det skulle vise sig at være en relativ let opgave at løse.

Ring 70 20 87 97 - klik her!