RX-4 Web

adganghskontrol

RX4:

er et modulopbygget adgangskontrolsystem med cen- tralenhed RX9101. Centralenheden leveres med licens og print- kort til 1 dør. Der er plads til udvidelse med yderligere 3 kabelførte døre og 12 kabelfri døre, i alt 16 døre.

Hurtig

Der skal ikke installeres nogen form for software – det hele ligger integreret i centralen, hvor også selve databasen er gemt. Alle licenser er inkluderet, så det er både hurtigt og enkelt at projektere og installere. Tilslut centralen til netværket, og opret forbindelse via en internet browser – så er du i gang.

Nem

Softwaren er let at forstå og let at lære, og du tilslutter dig bare via en internet browser. Det kan ikke være nemmere.

Omkostningseffektiv

Mange mindre virksomheder har kun få døre, og så er det godt at kunne tilpasse adgangskontrolsystemet derefter, for at få en omkostningseffektiv løsning. Der kan også tilsluttes op til 12 døre med trådløse Aperio-enheder. Disse kan fx anvendes til de indvendige døre i kontoret.

Funktion

Når læsere, udtryk, låse osv. er blevet installeret, tilsluttes cen- tralen til netværket, hvor den får tildelt en IP-adresse. Det er via denne adresse, at man derefter kommunikerer med centralen via den almindelige internet browser.

Ring 70 20 87 97 - klik her!