ABUS wAppLoxx

Den smarte adgangskontrol

wAppLoxx er den ideelle løsning til professionel, modulær adgangskontrol til små til mellemstore lokaler og hjem. Det trådløse system giver adgangstilladelser og tidsplaner for op til 20 døre og 150 brugere. Konfiguration finder sted via webbaseret software, hvilket betyder, at alle ændringer foretages i realtid.

wAppLoxx – innovativ adgangskontrol

WAppLoxx-systemet er den ideelle professionelle adgangskontrolløsning til små til mellemstore lokaler eller private huse. På grund af sin browserbaserede software giver det moderne adgangskontrolsystem ikke kun yderligere beskyttelse imod
bryde og indtaste, men også muligheden for at administrere autorisationer og tidsplaner ganske enkelt via internettet eller appen. wAppLoxx tillader også tilkobling / deaktivering af eksisterende alarmsystemer og integration af ABUS IP-kameraer til video
overvågning.

  • Komplet løsning til adgangshåndtering og tilkobling / frakobling af alarmsystemer
  • Velegnet til små til mellemstore lokaler (1–20 døre)
  • Hurtig og nem oprettelse af adgangsrettigheder (op til 150 personer)
  • Styring og styring via webbrowser eller app
  • Integreret videoovervågning (op til 6 IP-kameraer)
  • Begivenhedsstyring via app (relækontrol, e-mail-push-anmeldelse, adgang nægtet osv.)
  • Ingen abonnementsgebyrer

Tids- og omkostningsbesparelser

WAppLoxx gør det muligt at tildele adgangsrettigheder til hver enkelt medarbejder i virksomheden i bestemte tidsperioder. I hjem kan fjernadgang til appen give rengøringspersonale mulighed for at åbne døre, eller det kan begrænse adgangen til kun bestemte definerede områder af huset. Alle systemets komponenter forbliver fleksible og udvides til enhver tid takket være det trådløse netværk.

Aktivering af alarmsystemer

WLX-styreenheden kan også tilsluttes et eksisterende alarmsystem og kan bruges til at armere eller frakoble systemet. Systemopsætningen betyder risikoen for falske alarmer, når man åbner døre.

Se altid, hvem der er ved døren

wAppLoxx tilbyder den unikke mulighed for at integrere videoovervågning med ABUS IP-kameraer. Dette sikrer, at du altid er i stand til at se, hvem der forsøger at få adgang til bygningen. Du kan derefter bruge appen til at åbne døren, når du har verificeret det levende billede. For at aktivere en optagelse skal du vælge fra en række begivenheder: post, indgang nægtet eller for eksempel også aktivering eller deaktivering. Optagelserne kan fås ved hjælp af logsøgningen.

Relækontrol og permanent adgang

Med wAppLoxx er du også i stand til at styre op til to yderligere elektroniske enheder, f.eks. Døråbnere eller lys, ved hjælp af et relækredsløb. Dette kan styres overalt ved hjælp af webadgang eller via app ved hjælp af hurtigtaster. Døre med regelmæssig gennemgangstrafik, for eksempel i en lægeoperation, kan også åbnes uden en transponder ved hjælp af den permanente adgangsfunktion, som kan indstilles til at give adgang i et foruddefineret tidsrum.

Brug for mere information?

Har du brug for mere information omkring wAppLoxx eller adgangkontrol i det hele taget, er du altd velkommen til at kontakte os på 70 20 87 97 eller benyt nedenstående formular.

    Ring 70 20 87 97 - klik her!